You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta som sjuksköterska utomlands

Manlig volontär som sjuksköterska undersöker liten flicka vid medicinprojekt i Kenya

För dig som är intresserad av att volontärarbeta eller praktisera som sjuksköterska utomlands har Projects Abroad ett stort antal möjligheter. Vare sig du vill byta karriär, studerar eller är utbildad sjuksköterska och är ute efter arbetserfarenhet från ett utvecklingsland, så kommer den här upplevelsen ge dig chansen att återvända med mängder av kunskap och annorlunda erfarenheter från något av alla de sjukhus, kliniker, barnhem eller center för funktionshindrade som vi samarbetar med.


Så långt det är möjligt, skräddarsyr vi din placering efter dina önskemål och din tidigare erfarenhet.

Praktisera eller volontärarbeta som sjuksköterska utomlands

Kvinnlig volontärsjuksköterska behandlar patient

Som praktikant eller volontärsjuksköterska vid ett av våra sjuksköterskeprojekt har du möjlighet att lära dig hur sjukvården kan fungera i ett utvecklingsland. Sjukhus och kliniker är ofta underbemannade, så beroende på utbildning, tidigare erfarenhet och arbetsförmåga kommer du att kunna assistera med uppgifter som att lägga om bandage, kontrollera blodtryck, och ge patienterna allmän vård.

Eftersom tillgång till sjukvård ofta är en bristvara för fattiga människor och resurser och standard inte är vad vi är vana vid från hemmaplan, så kommer du att uppleva fall som är mycket längre gångna än vad de skulle vara här hemma. Det här är ett unikt tillfälle för dig att bygga på din medicinska kunskap och erfarenhet.

Är du professionell och utbildad sjuksköterska har vi möjligheter för dig att volontärarbeta i Ghana, Jamaica, Nepal och Peru.

 

Sjuksköterska projekt i:

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲