Buddha is shown over a body of water in Angkor Wat, where Projects Abroad volunteers visit and educate themselves on Khmer history.

Volontär i Kambodja

Hjälp stötta barn och vuxna i Kambodja och besök kända sevärdheter som Angkor Wat

Bli volontär i Kambodja med oss på Projects Abroad och bli en del i vårt långsiktiga arbete att hjälpa lokala samhällen. Du får uppleva det dagliga livet i detta vackra land, samtidigt som du lär dig mer om Kambodjas historia och fascinerande kultur.

 

Det finns många olika volontärmöjligheter att välja mellan i Kambodja. Stötta små barns utveckling och lär ut engelska på förskolor, eller volontärarbeta på skolor i utsatta områden. Du kan även resa ut på landsbygden där tillgången till sjukvård är mycket begränsad, och hjälpa till att ge gratis grundläggande sjukvård.

 

Alla våra volontärprojekt är baserade i huvudstaden Phnom Penh och vårt kontor ligger i stadens centrum. Vår heltidsanställda personal på plats finns tillgänglig 24/7 om du behöver hjälp eller stöd.

 

När du inte volontärarbetar kan du passa på att utforska. Prova massor av goda kambodjanska rätter som kycklingcurry eller fiskrätten Amok, lär dig hur man dansar Apsara eller besök ett av de många buddistiska templen.

Tillgängliga projekt i Kambodja

Filter by:

1-3 of 10 Projekt

Volunteering with Children in Cambodia for Teenagers
Läs mer här
 • Pris: 19,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 4,250 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
Medical interns in Cambodia
Medical Internship in Cambodia for Teenagers
Läs mer här
 • Pris: 23,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 5,000 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
Australian intern with Projects Abroad talking to a young local boy whilst on her occupational therapy work experience in Cambodia.
Praktik inom arbetsterapi i Kambodja
Läs mer här
 • Pris: 17,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 2,750 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 16 eller över
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Kambodjaexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Kambodja

Phnom Penh

När du volontärarbetar i Kambodja kommer du vara baserad i Phnom Penh, en fantastisk stad som ligger mellan de två floderna Tonlé Sap och Mekong. Staden bär fortfarande spåren av Röda khmerernas era, så det är verkligen en stad för historieintresserade.


Även om Kambodja fortfarande kämpar med arvet från landets blodiga historia, utvecklas staden snabbt för att möta behoven av en växande population och turistindustri. På många platser är staden en fascinerande mix av traditionellt och modern liv.


När du utforskar Phnom Penhs gator kommer du mötas av munkar i saffransgula dräkter, kaotisk trafik och de vänligaste människorna du någonsin kommer träffa. Runt varje gatuhörn kommer du känna doften av fantastiska kambodjanska rätter. Besök ett av de många buddistiska templen, smaka på fiskrätten Amok och kambodjansk kycklingcurry, eller vandra på lokala marknader och i moderna shoppingcenter. Missa inte att besöka det stora historiska templet Ankor Wat, som endast ligger några timmars resa från Phnom Penh. 

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Kambodja.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer