Vi på Projects Abroad har över 20 års erfarenhet av att arrangera flyg för våra volontärer och praktikanter från världens alla hörn. Leta flyg själv på nätet kan vara otroligt tidskrävande, överväldigande och en frustrerande process. Låt oss göra jobbet åt dig!

Vi kan hjälpa dig boka de bästa flygen så att du har det säkraste, bekvämaste och mest kostnadseffektiva flyget, oavsett hur många olika stopp du ska göra på din resa.

Fördelarna med att boka flyg med oss på Projects Abroad

Vårt erfarna reseteam erbjuder personlig service och har över 20 års erfarenhet av att boka flyg till tusentals volontärer som rest till alla världens hörn. Våra personal har ingående kunskap om alla våra destinationer och vet de bästa sätten att ta dig till din drömdestination!

Det här är bara några av fördelarna med att boka flyg genom oss på Projects Abroad:

 • Snabb och personlig service, där vi tar hänsyn till dina behov och särskilda önskemål
 • Vi använder säkra och tillförlitliga flygbolag
 • Vi bokar om möjligt ombokningsbara biljetter
 • Vi arrangerar dina flygbyten så att du får den bästa möjliga resan
 • Vi håller dig uppdaterad om viktiga detaljer kring din resa såsom - förändringar i tidtabellen, flygbyten eller förseningar med övernattningar, bagageinformation samt tidszon och datumförändringar
 • Vi väljer vettiga resvägar och mellanlandningar
 • Vi försöker alltid om det är möjligt att sätta dig på samma flyg som en annan volontär (om du reser för första gången utomlands kommer det kännas tryggare om ni är fler, särskilt om du är ungdomsvolontär)
 • I vissa av våra destinationer är flygplatserna små och det går oftast inte att boka flyg direkt dit online. Vår personal kan boka flyg till den exakta flygplatsen du behöver åka till
 • Om du vill resa självständigt innan eller efter du volontärarbetat, kan vi hjälpa dig att boka flyg till alla världens länder
 • Alla volontärer som reser med oss har tillgång till ett nödtelefonnummer som de kan ringa 24/7. Har du bokat flyg med oss och det har blivit problem eller förseningar, hjälper vi dig att boka om

Flygpriser

Vi är bra på att hitta kostnadseffektiva flyg. Om du vill resa självständigt före eller efter ditt volontärarbete, kan vi hjälpa dig att hitta de bästa och mest kostnadseffektiva resorna. När du vet var du vill åka, kontakta vårt reseteam så skickar de dig ett flygförslag och den totala kostnaden.

Hur funkar det?

När du bokar dina flyg genom oss får du mer tid till att förbereda dig inför din resa. Vi planerar dina flyg och håller koll på alla detaljer, så att du kan känna dig trygg på din resa.

Såhär fungerar det när du bokar dina flyg genom oss:

 1. När du ansöker till ett av våra projekt, väljer du bokning av flyg på ansökningsblanketten
 2. Du blir antagen till ett av våra projekt
 3. Vi skickar dig förslag på flyg och kostnaden för flygen
 4. Om du vill ändra något med ditt flygförslag, kan du kontakta oss så skickar vi ett nytt förslag, fram tills att vi hittar rätt flyg för dig

Vi hittar flyg efter dina särskilda önskemål. Boka dina flyg idag med Projects Abroad.

Vanliga frågor om flyg

Det här är några av de vanligaste frågorna om flyg som blivande volontärer och praktikanter frågar oss. Hittar du inte svaret du söker här, ta gärna kontakt med oss via mail eller direkt via telefon, så kan vi hjälpa dig. 

Vilken flygplats ska jag åka till?

När du bokar flyg med oss hjälper vi dig att boka till den flygplats som är absolut bäst för ditt projekt. Vårt reseteam kan boka flyg till mindre flygplatser som inte finns tillgängliga för onlinebokningar.

Om jag inte kan flyga direkt, har jag tillräckligt mycket tid för att byta flyg?

Ja, vårt reseteam bokar alltid flyg som garanterar flygbyten från flygbolaget. Om flyget blir försenat, exempelvis på grund av dåligt väder, kommer du bli bokad på nästa tillgängliga flyg. Skulle det hända att ditt flyg blir försenat kan du ringa vårt 24/7 nödnummer, så att vi kan möta upp dig på flygplatsen vid rätt tid.

Vad händer om jag måste ändra mina flyg?

Inga problem! Allt du behöver göra är att kontakta vårt reseteam och de ändrar din bokning åt dig. Byten av flyg kan innebära extra kostnader, vi låter dig veta hur mycket det kostar att ändra innan vi gör några ändringar.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig?

Hur mycket bagage du kan ta med dig beror på din flygbiljett och ditt flygbolag. Vårt reseteam kommer informera dig om hur mycket bagage du kan ta med dig.

Kan jag välja sittplats?

Kanske. Det beror på vilken typ av flygbiljett och flygbolag du väljer. Vissa flygbolag ger dig möjlighet att välja sittplats, medan andra flygbolag inte bestämmer sittplatser förrän samma dag som flyget går.

Hur betalar jag för mina flyg?

Du kan betala dina flyg genom PayPal eller med kreditkort på din MyProjectsAbroad-sida. Eftersom banköverföringar kan ta upp till 3 dagar innan det når vårt konto, rekommenderar vi att du betalar via PayPal eller kreditkort.

Våra samarbetsorganisationer