STFly har över 35 års erfarenhet av att arrangera flyg för våra volontärer och praktikanter från världens alla hörn. Leta flyg själv på nätet kan vara otroligt tidskrävande, överväldigande och en frustrerande process. Låt STFly jobbet åt dig!

STFly kan hjälpa dig boka de bästa flygen så att du har det säkraste, bekvämaste och mest kostnadseffektiva flyget, oavsett hur många olika stopp du ska göra på din resa.

Fördelarna med att boka flyg med oss på STFly

STFly personal har ingående kunskap om alla våra destinationer och vet de bästa sätten att ta dig till din drömdestination!

Det här är bara några av fördelarna med att boka flyg genom oss på STFly:

  • Snabb och personlig service, där tar hänsyn till dina behov och särskilda önskemål
  • Använder säkra och tillförlitliga flygbolag
  • Bokar om möjligt ombokningsbara biljetter
  • Arrangerar dina flygbyten så att du får den bästa möjliga resan
  • Håller dig uppdaterad om viktiga detaljer kring din resa såsom - förändringar i tidtabellen, flygbyten eller förseningar med övernattningar, bagageinformation samt tidszon och datumförändringar
  • Väljer vettiga resvägar och mellanlandningar
  • I vissa av våra destinationer är flygplatserna små och det går oftast inte att boka flyg direkt dit online. STFly personal kan boka flyg till den exakta flygplatsen du behöver åka till
  • Om du vill resa självständigt innan eller efter du volontärarbetat, kan STFly hjälpa dig att boka flyg till alla världens länder
  • Alla volontärer som reser med oss har tillgång till ett nödtelefonnummer som de kan ringa 24/7. Har du bokat flyg med STFly och det har blivit problem eller förseningar, hjälper STFly dig att boka om

Vanliga frågor om flyg

Det här är några av de vanligaste frågorna om flyg som blivande volontärer och praktikanter frågar oss. Hittar du inte svaret du söker här, ta gärna kontakt med oss via mail eller direkt via telefon, så kan vi hjälpa dig. 

Vilken flygplats ska jag åka till?

När du bokar flyg med oss hjälper vi dig att boka till den flygplats som är absolut bäst för ditt projekt. Vårt reseteam kan boka flyg till mindre flygplatser som inte finns tillgängliga för onlinebokningar.

Om jag inte kan flyga direkt, har jag tillräckligt mycket tid för att byta flyg?

Ja, STFly bokar alltid flyg som garanterar flygbyten från flygbolaget. Om flyget blir försenat, exempelvis på grund av dåligt väder, kommer du bli bokad på nästa tillgängliga flyg. Skulle det hända att ditt flyg blir försenat kan du ringa vårt 24/7 nödnummer, så att vi kan möta upp dig på flygplatsen vid rätt tid.

Vad händer om jag måste ändra mina flyg?

Inga problem! Allt du behöver göra är att kontakta reseteamet och ändra din bokning åt dig. Byten av flyg kan innebära extra kostnader, vi låter dig veta hur mycket det kostar att ändra innan vi gör några ändringar.

Hur mycket bagage kan jag ta med mig?

Hur mycket bagage du kan ta med dig beror på din flygbiljett och ditt flygbolag. Reseteamet kommer att informera dig om hur mycket bagage du kan ta med dig

Kan jag välja sittplats?

Kanske. Det beror på vilken typ av flygbiljett och flygbolag du väljer. Vissa flygbolag ger dig möjlighet att välja sittplats, medan andra flygbolag inte bestämmer sittplatser förrän samma dag som flyget går.

Våra samarbetsorganisationer