Projects Abroad volunteer opportunities in Vietnam sometime include the working in rice fields.

Volontär i Vietnam

Hjälp människor i utsatta områden samtidigt som du utforskar Vietnams vackra landskap

Följ med oss och bli volontär i Vietnam. Du kommer bli en del i vår långsiktiga insats att stötta människor i utsatta delar av Vietnam, samtidigt som du utforskar kulturen och landet.


Vi erbjuder ett flertal volontärprojekt i Vietnam. Du kan stötta små barns utveckling i förskolor, eller lära ut engelska i skolor i utsatta områden. Vill du lära dig mer om medicin kan du göra praktik på ett lokalt sjukhus. Det finns många typer av volontärarbete, så du hittar garanterat något som passar.


De flesta av våra projekt är baserade i Vietnams huvudstad Hanoi. Staden Hanoi är en stor stad med många byggnader och livliga gator. När du utforskar Hanoi kommer du få navigera mellan tusentals människor och motorcyklar på gatorna. Passa på att smaka otroligt god gatumat och shoppa på marknader i den vackra gamla delen av staden.


Vår heltidsanställda personal på plats finns tillgänglig 24/7 om du skulle behöva hjälp eller stöd. De kan svara på alla frågor och guida dig på din resa.


Vietnam har en intressant historia som du kan lära dig mer om under din volontärresa. Människorna är vänliga och välkomnande och landet är otroligt vackert. Ta vara på tiden i detta sydostasiatiska land och utforska så mycket som möjligt!

Tillgängliga projekt i Vietnam

1-3 of 3 Projekt

Female Business Intern is handmaking a product with woven wool for a company during a Work Placement in Vietnam.

Från 23,800 SEK

Arbetslivserfarenhet inom näringslivet i Vietnam
Läs mer här

Få arbetslivserfarenhet och hjälp ungdomar från utsatta delar av samhället att driva småföretag

  • Helt flexibla datum
  • Alla över 18 år kan delta
  • Från 4 veckor
A Projects Abroad Medicine intern listens as a doctor explains the results of an x-ray at a hospital in Vietnam.

Från 19,400 SEK

Arbetslivserfarenhet inom sjukvården i Vietnam
Läs mer här

Få medicinsk arbetslivserfarenhet genom att lära dig från skickliga läkare på en sjukhusavdelning som du själv väljer

  • Helt flexibla datum
  • Alla över 16 år kan delta
  • Från 2 veckor
A volunteer with children in Vietnam teaches basic hygiene as part of our project for teenagers

Från 20,700 SEK

Volontärarbeta med barn i Vietnam som ungdomsvolontär
Läs mer här

Arbeta tillsammans med ungdomar i din egen ålder och hjälpa till att göra barns undervisning mer rolig genom lärande lekar

  • Fasta datum under skollov
  • Det här är ett projekt för dig som är 15-18 år
  • Från 2 veckor

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har expertis och personal för att kunna skräddarsy ett projekt för dig eller hjälpa dig att välja projekt.


Ta kontakt med en av våra Vietnam-experter på:

08 - 55 921 116

eller email:

för att börja planera ditt projekt

Var vi arbetar i Vietnam

Hanoi

Som volontär i Vietnam kommer du vara baserad i eller runt Hanoi. Staden är den näst största staden i Vietnam och landets huvudstad. Hanoi ligger i norra delen av landet och karakteriseras av sina livliga gator, höghus och snabba urbanisering. Människorna i Vietnam är vänliga och välkomnande och du kommer lära känna dem bättre när du utforskar marknader och äter god vietnamesisk mat som vårrullar.


Vietnam lockar hundratusentals turister till sina stränder. Det andlöst vackra Ha Long är den närmaste kustattraktionen och du kan enkelt åka dit över en helg. Vi rekommenderar även att du utforskar den fridfulla landsbygden, där du kan se solen gå ner över risfälten.

ANKOMST, VISUM OCH HÄMTNING

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Vietnam.

Nästa steg

SÄKERHET OCH PERSONALSTÖD

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.