Young monks stand together near Sri Lanka volunteering opportunities with Projects Abroad.

Volontär i Sri Lanka

Hjälp människor i utsatta områden och utforska det tropiska öriket Sri Lanka

Följ med oss på en volontärresa till Sri Lanka och hjälp människor i utsatta områden genom att delta i våra långsiktiga och hållbara projekt. Det finns många olika typer av arbete att välja mellan, så du kommer garanterat hitta något som passar dig.

Du kan lära ut IT-kunskaper till barn och unga vuxna, eller hjälpa till att ge grundläggande sjukvård på vårt folkhälsoprojekt. Vi har även ett projekt där du kan stötta små barns utveckling på förskolor, där du lär barn grunderna i ABC och 123 genom lärande lekar.

Vi arbetar i flera olika städer i Sri Lanka som ligger längs med västkusten och nära Colombo. Under din tid på Sri Lanka kommer du uppleva kulturen, det dagliga livet och lära känna vänliga människor. Du kommer även ha hjälp och stöd 24/7 av vår personal på plats.

Sri Lanka är hem till otroligt vackra gröna landskap och spännande sevärdheter. Oavsett om du gillar att se vilda djur, att vandra i vacker natur, eller att besöka historiska tempel, har Sri Lanka något för dig.

Tillgängliga projekt i Sri Lanka

Filter by:

1-3 of 10 Projekt

A young girl has her blood pressure taken on Projects Abroad's medical internship for high school students in Sri Lanka
Medical Internship for Teenagers in Sri Lanka
Läs mer här
 • Pris: 21,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 4,500 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
An expecting mother has a health check done by a Projects Abroad Midwifery intern in Sri Lanka.
Midwifery Internship in Sri Lanka
Läs mer här
 • Pris: 16,000 SEK för 1 vecka
 • Extra veckor: 3,250 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 1 vecka
 • Ålder: 18 eller över
A Projects Abroad intern is pictured watching over a doctor as part of their physiotherapy internship in Sri Lanka.
Physiotherapy Internship in Sri Lanka
Läs mer här
 • Pris: 16,000 SEK för 1 vecka
 • Extra veckor: 3,250 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 1 vecka
 • Ålder: 16 eller över
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Sri Lanka-experter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar på Sri Lanka

När du åker med oss på volontärresa till Sri Lanka kommer du vara baserad antingen i den tidigare huvudstaden Colombo, eller i en av de mindre städerna längs med västkusten. Se nedan för information om de olika städerna.

Colombo

Colombo är en livlig hubb av turism och stadsliv och den största staden i Sri Lanka. Staden är en fascinerande mix av modernt och traditionellt, så Colombo kommer vara riktigt rolig att utforska. Besök antika tempel, smaka på goda lokala rätter på restauranger och köp souvenirer på gatumarknader.

Panadura

Panadura är en stor stad som ligger söder om Colombo och är omringad av vatten på alla sidor. Det är en perfekt bas att utforska från, du kan åka på dagsresor och utforska närliggande städer och naturreservat.

Galle

Storstaden Galle ligger i den södra delen av landet. Det gamla fortet i staden har en fantastisk mix av olika arkitekturstilar och är med på UNESCOs världsarvslista. Utforska den gamla och den nya delen av staden till fots, eller varför inte fortsätta din vandring till naturreservaten.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst till Sri Lanka.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer