Projects Abroad volunteers in Tanzania can see wildife like elephants during their time overseas.

Volontär i Tanzania

Volontärarbeta på våra långsiktiga projekt i skuggan av mäktiga Mount Kilimanjaro

Följ med oss och volontärarbeta i Tanzania och bli en del av våra långsiktiga insatser att stötta människor i utsatta områden. Det här är en fantastisk chans att uppleva det dagliga livet i Östafrika och lära dig mer om olika kulturer och traditioner.

 

Vi har flera olika projekt i Tanzania, så du kommer garanterat hitta något som passar dig. Du kan stötta barns utbildning och lära ut engelska på en Massajskola på landsbygden. Gillar du att arbeta praktiskt, kan du hjälpa till att bygga klassrum på samma skola. Eller varför inte sprida information om kvinnors rättigheter?

 

Våra projekt är baserade i antingen Arusha. Du kan göra ett viktigt insats och utforska den lokala kulturen. Oavsett i vilken stad du arbetar har du stöd och hjälp 24/7 av vår personal på plats.

 

Genom att volontärarbeta i Tanzania kommer du få en unik insikt i de olika kulturerna och traditionerna i detta vackra land. På din fritid kan du besöka lokala marknader och köpa batikhantverk, eller lära dig mer om massajerna.

 

Tanzania har även mycket att erbjuda för den som älskar djur och natur. Med vilda djur som lejon, noshörningar och elefanter är det den perfekta platsen för en safari. Dessutom kommer du ha mäktiga Mount Kilimanjaro som utsikt oavsett om du volontärarbetar eller utforskar.

Tillgängliga projekt i Tanzania

Filter by:

1-3 of 11 Projekt

A group of gap semester students experience cultural immersion in a Maasai village in Tanzania, East Africa.
Take a Gap Semester Abroad in East Africa
Läs mer här
 • Pris: 49,150 SEK för 6 veckor
 • Extra veckor: 4,000 SEK
 • Start datum: Under hela året
 • Minsta varaktighet: 6 veckor
 • Ålder: 17-24
A student is assisted by a Projects Abroad staff member during her Human Rights internship in Tanzania.
Human Rights Internship in Tanzania
Läs mer här
 • Pris: 21,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 3,500 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 16 eller över
Human Rights & Law interns campaigning in Tanzania
Law & Human Rights Internship in Tanzania for Teenagers
Läs mer här
 • Pris: 22,750 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 4,500 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Tanzaniaexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Tanzania

Arusha

Staden Arusha ligger nästlad i foten av Mount Meru och är hem till över 400 000 människor. Arusha är en mix av höghus och enklare byggnader och kommer ge dig som volontär en djupare insikt om livet i Tanzania.


På din fritid kan du utforska stadens livliga centrum, besöka lokala marknader och köpa batikhantverk och smaka på goda lokala rätter. Du har chansen att åka på safari och komma nära de vilda djuren på det närliggande vilddjursreservatet. Du kan även lära dig mer om massajerna genom att besöka en traditionell massajby.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Tanzania.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer