Projects Abroad volunteers in Tanzania can see wildife like elephants during their time overseas.

Volontär i Tanzania

Volontärarbeta på våra långsiktiga projekt i skuggan av mäktiga Mount Kilimanjaro

Följ med oss och volontärarbeta i Tanzania och bli en del av våra långsiktiga insatser att stötta människor i utsatta områden. Det här är en fantastisk chans att uppleva det dagliga livet i Östafrika och lära dig mer om olika kulturer och traditioner.


Vi har flera olika projekt i Tanzania, så du kommer garanterat hitta något som passar dig. Du kan stötta barns utbildning och lära ut engelska på en Massajskola på landsbygden. Gillar du att arbeta praktiskt, kan du hjälpa till att bygga klassrum på samma skola. Eller varför inte sprida information om kvinnors rättigheter?


Våra projekt är baserade i antingen Arusha eller Moshi. I båda städerna kan du göra en viktig insats och utforska den lokala kulturen. Oavsett i vilken stad du arbetar har du stöd och hjälp 24/7 av vår personal på plats.


Genom att volontärarbeta i Tanzania kommer du få en unik insikt i de olika kulturerna och traditionerna i detta vackra land. På din fritid kan du besöka lokala marknader och köpa batikhantverk, eller lära dig mer om massajerna.


Tanzania har även mycket att erbjuda för den som älskar djur och natur. Med vilda djur som lejon, noshörningar och elefanter är det den perfekta platsen för en safari. Dessutom kommer du ha mäktiga Mount Kilimanjaro som utsikt oavsett om du volontärarbetar eller utforskar.

Tillgängliga projekt i Tanzania

Filter by:

1-3 of 11 Projekt

On the Projects Abroad Public Health Internship for teenagers in Tanzania, Projects Abroad staff and students run an outreach for locals.
Public Health Internship for Teenagers in Tanzania
Läs mer här
 • Fasta datum under skollov
 • Det här är ett projekt för dig som är 15-18 år
 • Från 2 veckor
 • Från 21,500 SEK
Tanzanian Maasai doing a traditional dance forming a long line of colour.
Discovery Tour in Tanzania
Läs mer här
 • Fasta datum under hela året
 • Alla över 18 år kan delta
 • Från 1 vecka
 • Från 12,950 SEK
Local medical staff with a group of Projects Abroad Medicine interns doing work experience placements in Tanzania.
Praktik inom sjukvården i Tanzania
Läs mer här
 • Helt flexibla datum
 • Alla över 16 år kan delta
 • Från 2 veckor
 • Från 19,700 SEK
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Tanzaniaexperter på:

08 - 55 921 116

eller maila:

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Tanzania

När du volontärarbetar i Tanzania kommer du vara baserad i antingen Arusha eller Moshi. Vårt huvudkontor ligger i Arusha, ungefär 3 h med bil från våra projekt i Moshi. Men vi har även heltidsanställd personal på plats i Moshi.

Arusha

Staden Arusha ligger nästlad i foten av Mount Meru och är hem till över 400 000 människor. Arusha är en mix av höghus och enklare byggnader och kommer ge dig som volontär en djupare insikt om livet i Tanzania.


På din fritid kan du utforska stadens livliga centrum, besöka lokala marknader och köpa batikhantverk och smaka på goda lokala rätter. Du har chansen att åka på safari och komma nära de vilda djuren på det närliggande vilddjursreservatet. Du kan även lära dig mer om massajerna genom att besöka en traditionell massajby.

Moshi

Moshi är en vacker stad med enkla byggnader och lummig grön växtlighet. Staden ligger i skuggan av mäktiga Mount Kilimanjaro och är hem till ungefär 200 000 människor. Människorna i Moshi lever ofta mer traditionellt landsbygdsliv.


Det här är det perfekta resmålet för dig som älskar naturen. I Moshi kan du verkligen uppleva livet i den afrikanska bushen. Åk till det närliggande vilddjursreservatet eller vandra upp på Afrikas högsta berg. En kort vandring genom kaffeplantagen kommer leda dig till det otroliga Materuni-vattenfallet.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Tanzania.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer