Volunteers in the South Pacific work together to clear rubbish off a beach in Fiji.

Volontär i Oceanien

Res till en magisk Söderhavsö och bo mitt bland vajande palmer och vita stränder

Följ med och volontärarbeta i Oceanien och ta del i en mängd aktiviteter som är skräddarsydda för att göra största möjliga långsiktiga insats för lokala samhällen. Vi erbjuder många olika projekt på både Fiji, så du kan garanterat hitta något som passar dig.

Bli volontär i vårt internationellt erkända hajforskningsprojekt på Fiji, som samlar in värdefull data för hajforskare världen över.  Du kan även stötta små barns utveckling på förskolor och dagcenter, eller delta på projektet för näringslära och öka medvetandet om bra näring och hälsa.

Vi på Projects Abroad tar hand om alla detaljer, så att din volontärresa blir så smidig som möjligt. Vårt sätt att arbeta innebär att vi har egen heltidsanställd personal och kontor i varje land. Det innebär att du kan få hjälp 24/7.  På så sätt kan du fokusera på vad som verkligen är viktig, att göra en insats för människor på plats.

Våra destinationer i Oceanien

Här nedan hittar du alla våra destinationer organiserade efter land:


Var vi arbetar i Oceanien

Vi erbjuder flera olika volontärmöjligheter i Oceanien på önationerna Fiji.

Oavsett vart du väljer att åka i Oceanien, kommer du bli en del i arbetet att nå våra långsiktiga och hållbara utvecklingsmål. Livsstilssjukdomar som diabetes och högt blodtryck ökar på Fiji. Vi arbetar aktivt med att informera och förebygga dessa sjukdomar, där du kan hjälpa människor ändra sin livsstil och få bättre hälsa.

Som volontär i Oceanien kan du också delta i viktigt naturskyddsarbete i vårt hajforskningsprojekt på Fiji.

Vår personal på plats i Fiji finns även där som stöd under hela din volontärupplevelse. De hjälper och stöttar dig genom hela din volontärresa och ser till att du får en upplevelse för livet!


Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Oceanienexperter på:


08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Våra samarbetsorganisationer