Volontär i Europa och besök Brasov, Rumänien

Volontär i Europa

Lär dig mer om Europas spännande historia och unika kulturer och traditioner

Anmäl dig som volontär i Europa och delta i projekt som hjälper utsatta delar av samhället. För tillfället erbjuder vi ett flertal volontärmöjligheter i Rumänien.

I Rumänien stöttar du barns skolgång, eller organiserar kreativa eller sportiga aktiviteter som lär barn viktiga livskunskaper. Du kan också utveckla dina färdigheter genom att volontärarbeta inom medicin, journalistik eller arkeologi.

Oavsett vilket volontärprojekt du väljer, finns vår personal på plats som hjälp och stöd 24/7. Vi på Projects Abroad organiserar allt kring ditt projekt, så du inte behöver oroa dig om detaljer. Det gör att du kan fokusera all din tid och energi på vad som verkligen är viktigt, att göra en positiv insats för andra människor.

Var vi arbetar i Europa

För tillfället erbjuder vi endast volontärarbete i Rumänien, ett land i Östeuropa. När du volontärarbetar i Östeuropa kommer du kunna utforska den historiska staden Brasov i Rumänien. Staden har en otroligt rik kulturtradition som du kan passa på att lära dig mer om, samtidigt som du gör en insats för andra. Hjälp till att gräva i historien och delta på vårt arkeologiprojekt eller rehabilitera hemlösa hundar på ett hundhem.

Följ med oss och volontärarbeta i Europa och bli en del av en långsiktig och hållbar insats, där du stöttar lokala samhällen.

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Europaexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Våra samarbetsorganisationer