Projects Abroad volunteers work with children and complete volunteer work around the world.

Kombinationsresor

Kombinera dina favoritresmål för att få en unik upplevelse som passar dig

Våra kombinationsresor ger dig möjligheten att se mer av världen, eftersom du kan välja fler än ett projekt på samma resa. Du kan välja att kombinera två olika projekt i samma land, eller resa till fler än ett land och volontärarbeta på flera olika projekt.


När du väljer våra kombinationsresor får du se och uppleva mer, men du slipper all stress med att försöka organisera resan själv. Dessutom har du alltid hjälp och stöd 24/7 av vår egen personal på plats, oavsett var du åker. När vi planerar din resa kan vi även hjälpa dig att göra den bästa möjliga kombinationen av länder och projekt, så att du får den upplevelse du drömt om.


Du kan volontärarbeta under en kortare eller längre tid och det är ofta mer kostnadseffektivt att kombinera flera resor.


Vill du resa runt i världen, prova på nya saker, träffa nya vänner, då kommer våra kombinationsresor passa dig perfekt!

Vad är en kombinationsresa?

En kombinerad resa innebär att mer än ett projekt ingår i samma resa. Det kan vara i samma land eller i olika länder. En kombinationsresa ger dig därför en möjlighet att prova på olika typer av volontärarbete runt om i världen. Vår personal kan tipsa dig om vad du ska välja för att du ska få den perfekta resan.


Du kan exempelvis kombinera en mer strukturerad resa där du har fasta start- och slutdatum samt ett fast schema, med ett av våra mer flexibla projekt. På så sätt får du först bygga upp ditt självförtroende i en mer strukturerad miljö, innan du reser mer självständigt.


Vi arbetar långsiktigt på alla våra projekt och de är utformade efter lokalbefolkningens behov. Oavsett vilket projekt du väljer, kan du vara säker på att du deltar på ett långsiktigt och etiskt projekt som har verklig effekt.

Volunteers start with a visit to the African savannah on one of the Projects Abroad volunteer opportunities around the world.

Är en kombinationsresa rätt för mig?

Våra kombinationsresor passar de volontärer som vill volontärarbeta på fler än ett projekt, eller se mer än ett land. Det finns så många olika sätt att hjälpa människor och djur och genom att kombinera projekt kan du lära dig mer.

Om du planerar att resa en längre tid eller vill hitta vad du brinner för i livet, så är den här typen av resa perfekt.

Våra personal är väldigt kunnig och det är särskilt viktigt när man planerar en längre och mer omfattande resa. Med oss kan du kliva utanför din bekvämlighetszon i en trygg och säker miljö.

Om du är intresserad av våra kombinationsresor så titta gärna på alla våra resetyper här, på så sätt kan du välja din favoritkombination. Funderar du på att ta ett sabbatsår innan du börjar universitetet? Titta då närmare på vårt Sabbatsår utomlands. 

Vad är fördelarna med att volontärarbeta på flera projekt?

Alla våra resor är skräddarsydda för att du ska få ut det mesta från din tid utomlands. Våra tidigare volontärer som åkt på en av våra kombinationsresor har berättat att de har uppskattat att:


  • Resa tryggt och säkert med en etablerad organisation med många års erfarenhet
  • Arbeta med lokal personal som känner till lokalbefolkningen och dess behov väl
  • Få utveckla sin självkänsla och sina färdigheter med volontärer i samma åldersgrupp
  • Få en resa som är anpassad efter deras kunskaper och intressen
  • Få mycket hjälp och råd både före och under resan
Childcare volunteer skips along with the children as she completes volunteer work around the world with Projects Abroad.

Hittar du inte vad du letar efter?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål. De flesta av våra anställda har själv varit volontärer, så de svarar gärna på alla dina frågor

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Våra samarbetsorganisationer