A photo of longtail boats on a river in Thailand, captured by a Conservation volunteer in Asia.

Volontär i Asien

Volontärarbeta i Asien och utforska Asiens rika kultur och storslagna landskap

Följ med oss på en volontärresa till Asien och hjälp till att göra en långsiktig och hållbar insats för människorna på plats. Vi driver flera olika projekt i flera olika länder i Asien, så du kommer garanterat hitta något som passar dina önskemål.

Du kan hjälpa till att bevara känsliga marina ekosystem som korallrev på vårt marinvårdsprojekt, eller volontärarbeta inom barnomsorg och stötta små barns utveckling. Vill du åka på ett annorlunda äventyr kan du bo med nomader i Mongoliet. Det här är bara några av de fantastiska volontärmöjligheter i Asien som du kan välja mellan.

Vi tar hand om alla praktiska detaljer kring din volontärresa till Asien, så att din resa blir så smidig som möjlig. Du har även tillgång till hjälp från vår personal 24/7. Det här gör att du kan fokusera på vad som verkligen är viktigt: att göra en långsiktig insats för människorna på plats.

Var vi arbetar i Asien

Som volontär i Asien kommer du kunna utforska världens största kontinent, dess historia och spännande kulturer. Vi arbetar i nio olika asiatiska länder, så du har många volontärmöjligheter att välja mellan. Titta särskilt på våra praktikplatser om du är intresserad av att få arbetslivserfarenhet utomlands.

Du kan även uppleva det unika och traditionella livet hos nomaderna i Mongoliet.

Vi erbjuder även ett flertal möjligheter att åka på volontärresa till Sydostasien. Du kan stötta barns utbildning på förskolor och dagcenter i Kambodja och på Filippinerna. Det finns även möjligheter att lära ut engelska på skolor i utsatta områden i Sri Lanka.

Följ med oss som volontär i Asien och gör en insats samtidigt som du utforskar nya kulturer och länder.

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Asienexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Våra samarbetsorganisationer