Projects Abroad volunteer work in the Philippines is ongoing as the locals celebrate a festival in the streets.

Volontär på Filippinerna

Upplev ölivet på Cebu samtidigt som du stöttar människor i utsatta delar av samhället

Åk på volontärresa till Filippinerna med oss på Projects Abroad och använd din tid och energi till att göra en insats för andra människor. Vi driver flera olika projekt på Filippinerna som är skräddarsydda för att möta det individuella samhällets behov.

 

Du kan hjälpa till att bygga viktiga sanitära faciliteter för familjer i utsatta områden eller hjälpa lärare i överfulla klassrum. Stötta små barns utveckling i förskolor, eller lär dig mer om fysioterapi och folkhälsa på våra projekt som ger gratis vård till människor som annars inte hard råd.

 

Du kommer arbeta på den största ön Cebu, känt för sina dykspots och vackra stränder. På Cebu arbetar vi på två platser, San Remigio och Bogo City. Oavsett var du arbetar har du stöd och hjälp 24/7 av vår egen personal på plats.

 

Filippinerna har otroligt vacker natur som du kan njuta av. Förutom strandaktiviteter finns vilddjursreservat, antika monument och livliga marknader att utforska. Ta vara på all tid i detta vackra land!

Tillgängliga projekt på Filippinerna

Filter by:

1-3 of 4 Projekt

A volunteer studying English in the Philippines attends a local festival to learn about the culture.
Studera engelska på Filippinerna
Läs mer här
 • Pris: 12,950 SEK för 1 vecka
 • Extra veckor: 5,200 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 1 vecka
 • Ålder: 16 eller över
A Projects Abroad volunteer working with children in the Philippines sits with a group of kindergarten children in a classroom during his Childcare Project.
Volontärarbeta med barn på Filippinerna
Läs mer här
 • Pris: 19,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 3,250 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 16 eller över
A training workshop on our medical internship for high school students in the Philippines
Volontärarbeta med hälsa och sjukvård på Filippinerna som ungdomsvolontär
Läs mer här
 • Pris: 22,750 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 4,500 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra experter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar på Filippinerna

När du åker på volontärresa till Filippinerna med oss kommer du vara baserad i antingen Bogo City eller San Remigio. Båda städerna ligger på än Cebu ungefär 12 km från varandra.

Bogo City

Staden Bogo City ligger på den nordöstra delen av Cebu och blev officiellt en stad 2007. Även om staden är liten, så har den alla moderna bekvämligheter du kan behöva som restauranger, mataffärer och banker.

San Remigio

San Remigio ligger granne med Bogo City på den nordvästra delen av Cebu. Staden är hem till vackra vita sandstränder, dykspots och marinreservat. Du kommer även enkelt ta dig till hamnen Port of Hagnaya, där du kan ta färjan till populära ön Bantayan Island

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst till Filippinerna.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer