Projects Abroad volunteers take a break to snorkel and feed the fish during their Fiji volunteer programmes.

Volontär på Fiji

Upplev det tropiska ölivet på Fiji och dyk med hajar eller gör en insats för människor

Följ med oss på en volontärresa till Fiji och delta i projekt som hjälper lokalbefolkningen. Du blir en del av livet på denna otroligt vackra Stillahavsö, samtidigt som du deltar i våra långsiktiga insatser för människor i utsatta områden.


Du kan volontärarbeta i vårt internationellt erkända hajforskningsprojekt, där vi samlar in värdefull data och forskar om havets mest fruktade och missförstådda rovdjur. Du kan även hjälpa till att undervisa och stötta små barns utveckling i underfinansierade förskolor. Eller lära dig mer om kulturen på Fiji och delta i det dagliga livet i en traditionell by.


Du kommer bo på Fijis största ö Viti Levu. Våra naturskyddsvolontärer arbetar från Pacific Harbour på den södra delen av ön, medan våra andra volontärer är baserade i och runt staden Nadi. Under din volontärresa till Fiji har du stöd 24/7 från vår egen Projects Abroad personal.


Fiji är fantastiskt att besöka och resa runt i. Du kan vandra i det dramatiska höglandet, eller sola på någon av de bildsköna stränderna som Fiji är känt för. Upplev de färgglada festivalerna, öhoppa via båt och dyk i det kristallklara vattner. När du volontärarbetar på Fiji kommer du var bortskämd med alla roliga aktiviteter du kan göra.

Tillgängliga projekt på Fiji

Filter by:

1-3 of 5 Projekt

Volunteers scuba dive during our Shark Conservation Project in Fiji for high school students
Volunteer Shark Conservation in Fiji for Teenagers
Läs mer här
 • Fasta datum under skollov
 • Det här är ett projekt för dig som är 15-18 år
 • Från 2 veckor
 • Från 30,750 SEK
A volunteer and her students play with finger paints during her volunteer work with children for teenagers in Fiji
Volunteer Community Work in Fiji for Teenagers
Läs mer här
 • Fasta datum under skollov
 • Det här är ett projekt för dig som är 15-18 år
 • Från 2 veckor
 • Från 21,000 SEK
Tropical fish spotted on a survey dive during the Discovery Tour in Fiji.
Discovery Tour in Fiji
Läs mer här
 • Fasta datum under hela året
 • Alla över 18 år kan delta
 • Från 1 vecka
 • Från 12,950 SEK
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Fiji-experter på:

08 - 55 921 116

eller maila:

för att börja planera din resa

Var vi arbetar på Fiji

När du volontärarbetar på Fiji kommer du vara baserad på den största ön Viti Levu, där arbetar vi på två platser. Volontärer på vårt hajprojekt är baserade i Pacific Harbour, medan våra andra volontärer är baserade i staden Nadi.

Nadi

Staden Nadi ligger på den västra delen av ön Viti Levu. Även om staden är liten så har den alla bekvämligheter som du kan behöva som mataffärer och restauranger. Slappna av på de vackra stränderna, besök det största hindutemplet på södra delen av jordklotet eller upptäck den fantastiska orkidéträdgården.

Pacific Harbour

Pacific Harbour är känd som äventyrsstaden i Fiji, där besökare kan exempelvis prova ziplining, paddla kanot och åka jetbåtar. Staden ligger på den södra kusten på ön Viti Levu och är hem till många strandresorter. 

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst till Fiji.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer