Projects Abroad volunteers take a break to snorkel and feed the fish during their Fiji volunteer programmes.

Volontär på Fiji

Upplev det tropiska ölivet på Fiji samtidigt som du hjälper människor i utsatta områden

Följ med oss på en volontärresa till Fiji och delta i projekt som hjälper lokalbefolkningen. Du blir en del av livet på denna otroligt vackra Stillahavsö, samtidigt som du deltar i våra långsiktiga insatser för människor i utsatta områden.


Du kan volontärarbeta i vårt internationellt erkända hajforskningsprojekt, där vi samlar in värdefull data och forskar om havets mest fruktade och missförstådda rovdjur. Du kan även hjälpa till att undervisa och stötta små barns utveckling i underfinansierade förskolor. Eller lära dig mer om kulturen på Fiji och delta i det dagliga livet i en traditionell by.


Du kommer bo på Fijis största ö Viti Levu. Våra naturskyddsvolontärer arbetar från Pacific Harbour på den södra delen av ön, medan våra andra volontärer är baserade i och runt staden Nadi. Under din volontärresa till Fiji har du stöd 24/7 från vår egen Projects Abroad personal.


Fiji är fantastiskt att besöka och resa runt i. Du kan vandra i det dramatiska höglandet, eller sola på någon av de bildsköna stränderna som Fiji är känt för. Upplev de färgglada festivalerna, öhoppa via båt och dyk i det kristallklara vattner. När du volontärarbetar på Fiji kommer du var bortskämd med alla roliga aktiviteter du kan göra.

Tillgängliga projekt på Fiji

1-2 of 2 Projekt

Projects Abroad Intern giving nutritional advice whilst on nutritional internship in Fiji.

Från 19,900 SEK

Arbetslivserfarenhet inom näringslära på Fiji
Läs mer här

Arbeta med utbildad personal och öka kunskaperna om hälsa och näring hos människor på Fiji

  • Helt flexibla datum
  • Alla över 16 år kan delta
  • Från 2 veckor
A group of sharks pictured by Projects Abroad volunteers whilst diving on their Shark Conservation volunteering project in Fiji.

Från 29,400 SEK

Volontärarbeta med hajar på Fiji
Läs mer här

Dyk i Söderhavets klara vatten och bli del i arbetet med att rädda och bevara hajar

  • Helt flexibla datum
  • Alla över 16 år kan delta
  • Från 2 veckor

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Fiji-experter på:

08 - 55 921 116

eller email:

för att börja planera ditt projekt

Var vi arbetar på Fiji

När du volontärarbetar på Fiji kommer du vara baserad på den största ön Viti Levu, där arbetar vi på två platser. Volontärer på vårt hajprojekt är baserade i Pacific Harbour, medan våra andra volontärer är baserade i staden Nadi.

Nadi

Staden Nadi ligger på den västra delen av ön Viti Levu. Även om staden är liten så har den alla bekvämligheter som du kan behöva som mataffärer och restauranger. Slappna av på de vackra stränderna, besök det största hindutemplet på södra delen av jordklotet eller upptäck den fantastiska orkidéträdgården.

Pacific Harbour

Pacific Harbour är känd som äventyrsstaden i Fiji, där besökare kan exempelvis prova ziplining, paddla kanot och åka jetbåtar. Staden ligger på den södra kusten på ön Viti Levu och är hem till många strandresorter. 

Nästa steg

SÄKERHET OCH PERSONALSTÖD

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.