Projects Abroad volunteers having fun on a beach in the Philippines

Enkelt och smidigt resande

Vi vill att du ska få ut det mesta från din tid utomlands. Vi tror att om vi kan ta hand om alla praktiska detaljer kring din resa, kan du fokusera fullt ut på att göra en positiv insats.

Vi tror även på att du inte ska använda värdefull tid på att shoppa runt för saker och tjänster som borde ingå som standard i ett projekt.

Därför brinner vi för att ge alla våra volontärer en enkel och smidig resa utan några dolda avgifter.

Låt oss ta hand om allt kring din resa

Vi tar hand om alla detaljer så du slipper stressa kring din resa. Vi kan börja redan nu om du vill! Vårt team av experter finns alltid redo på att svar på dina frågor, hjälpa dig att välja projekt och att boka. Du kan kontakta oss närsomhelst för att komma igång med din resa.

När du har bokat kommer vårt team att ge dig all support du kan behöva före din resa, det inkluderar:

  • Stöd och hjälp med ditt visum
  • Organisera ditt boende
  • Organisera en plats på ett projekt
  • Hämtning och lämning på flygplatsen
  • Transport på plats i destinationen
  • Sjukvårds- och reseförsäkring

Vi ser till att ordna allt ovanstående och allt ingår i din projektavgift, så du behöver inte oroa dig för dolda avgifter.

Om du vill kan du låta oss boka dina flyg åt dig.

Flexibla projekt

Du kan välja den exakta dagen du vill börja och sluta, samt hur länge du vill volontärarbeta på något av våra projekt. Det ger dig valmöjligheten att åka när du har möjlighet oavsett årstid.

Vi har möjligheten att erbjuda flexibla start- och slutdatum på grund av att vi har egen heltidsanställd personal som kan introducera dig till arbetet och hämta och lämna dig på flygplatsen.

En strukturerad och social projektplacering

Vi hjälper dig att planera din resa utomlands så att du får ut det mesta från din resa. Om du är intresserad av att fördjupa dig i någon typ av arbete under din tid utomlands, gör vi vårt bästa för att det ska vara möjligt. Vi kan även hänvisa dig till personal eller lokala experter som kan hjälpa dig.

Vi ser även till att du är placerad med andra volontärer och praktikanter, så att du kan bygga upp ditt kontaktnät och lära känna nya vänner utomlands. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att vara ensam och att du inte ska ha något att göra på fritiden.

Vi gör det lilla extra

På grund av att vi har egen erfaren personal, kan vi ofta hjälpa dig med särskilda önskemål. Oavsett om det gäller en fritidsaktiviteter och sightseeing eller om det är något arbete på projektet, så anstränger vi oss det där lilla extra för att ordna det åt dig.

Vår personal känner våra destinationer och projekt väl, så när du fortfarande gör dig hemmastadd kan vår personal enkelt ordna saker för dig.

För oss kommer det naturligt att göra det där lilla extra och vi tror att det får oss på Projects Abroad att stå ut från mängden.

Stretching on the beach in a surfing project, South Africa