Vi vill att du ska få ut det mesta från din tid utomlands. Vi tror att om vi kan ta hand om alla praktiska detaljer kring din resa, kan du fokusera fullt ut på att göra en positiv insats.

Vi tror även på att du inte ska använda värdefull tid på att shoppa runt för saker och tjänster som borde ingå som standard.

Därför brinner vi för att ge alla våra volontärer en enkel och smidig resa utan några dolda avgifter. Vi erbjuder även flexibla betalningsalternativ.

Låt oss ta hand om allt kring din resa

Vi tar hand om alla detaljer kring din resa så du slipper stressa. Vi kan börja redan nu om du vill! Vårt team finns alltid redo att svara på dina frågor, hjälpa dig att välja projekt och att ansöka. Du kan närsomhelst kontakta oss för att komma igång med din resa.

När du har bokat kommer vårt team att ge dig all support du behöver före din resa, som:

  • Stöd och hjälp med ditt visum
  • Organisera ditt boende
  • Organisera en plats på ett projekt
  • Hämtning och lämning på flygplatsen
  • Transport på plats i destinationen

Vi ser till att ordna allt ovan och det bästa av allt, det ingår i din projektavgift. Du behöver inte oroa dig för dolda avgifter.

Projects Abroads resegaranti

Vi förstår att planer kan ändras oväntat av olika anledningar och vi tycker inte att du ska straffas för oförutsedda händelser. Som en del av vårt problemfria tillvägagångssätt kan du istället för att förlora på din resa om du avbokar, skjuta upp den istället.

Med vår Projects Abroad-garanti kan du avboka av vilken anledning som helst fram till resedagen. Vi håller sedan ditt projekt åt dig, till samma pris som du ursprungligen ansökte om, upp till två år från avbokningsdatumet.

Vi har alltid haft den här garantin, men COVID-19 har gjort den mer relevant än någonsin. Det är därför vi skapade vår Covid-19 Återbetalningsgaranti, som ger dig sinnesfrid när det gäller reseförbud.

Boka med tillförsikt, vet att dina pengar är skyddade.

Vi gör det där lilla extra

På grund av att vi har egen erfaren personal kan vi ofta hjälpa dig med särskilda önskemål. Oavsett om det gäller fritidsaktiviteter och sightseeing, eller om du vill göra något särskilt arbete på projektet, så anstränger vi oss det där lilla extra för att ordna det åt dig.

Projects Abroad took care to ensure the trip was specific for our school. That is actually why I chose Projects Abroad. We have an African drumming class at our school and Projects Abroad made sure my students participated in an African drumming class while in the country. Projects Abroad made sure each participant went home with a djembe drum. - Wesley Thomson, Greenbrier Academy Group Leader.

Vår personal känner våra destinationer och projekt väl så när du fortfarande gör dig hemmastadd, kan vår personal enkelt ordna saker för dig.

För oss kommer det naturligt att göra det där lilla extra och vi tror att det får oss på Projects Abroad att stå ut från mängden.

Stretching on the beach in a surfing project, South Africa

Flexibla projekt

Du kan välja den exakta dagen du vill börja och sluta, samt hur länge du vill volontärarbeta på våra projekt. Det ger dig valmöjligheten att åka när du har möjlighet oavsett årstid.

Vi har möjligheten att erbjuda flexibla start- och slutdatum på grund av att vi har egen heltidsanställd personal som kan introducera dig till arbetet och hämta och lämna dig på flygplatsen.

Våra samarbetsorganisationer