A member of our alumni network takes part in an open day with the support of a Projects Abroad staff member.

Volontärmöjligheter för alumni– låt resan fortsätta

När du åker med Projects Abroad, åker du inte bara på en volontärresa. Det är en möjlighet att skapa livslånga internationella relationer, där du kan hjälpa till att göra världen till en bättre plats.

Varför ska din volontärresa sluta bara för att du åkt hem? Det finns många olika sätt du kan göra positiv skillnad hemma och fortsätta hålla kontakten med ditt globala community av 130,000 likasinnade människor.

Bli en Projects Abroad Ambassador = CV poäng

En Projects Abroad Ambassadörsroll är en fantastisk möjlighet att få värdefull arbetslivserfarenhet och att utveckla dina personliga och professionella kunskaper. Vi på Projects Abroad erbjuder utbildningsmöjligheter under året, för att uppmuntra till personlig utveckling och för att förbättra chanserna för jobb.

Samla in pengar till vår välgörenhetsfond

Vår välgörenhetsfond betalar för olika projekt som vi på Projects Abroad driver i utvecklingsländer som främjar utbildning, minskad fattigdom, mänskliga rättigheter och för att skydda miljön. Alla pengar som doneras till fonden, går direkt till det nominerade projektet utan några administrativa avgifter.

Jobba för oss

Vi letar alltid efter människor som deltagit på något av våra projekt, som vill arbeta sida vid sida med vår personal runt om i världen. En av de saker som gör Projects Abroads personal unik, är att många har själv varit volontärer. Besök vår jobbsida för mer information.

Belöningar och rabatter

När din volontärresa eller praktik är klar får du två rabattkuponger på 1200 SEK, som du kan använda på något av våra projekt i framtiden. Du kan välja att behålla rabattkupongerna för dig själv, eller ge en till en vän. Eller ge båda till vän! Oavsett vilket vill vi gärna se dig igen!

Följande villkor gäller när du använder någon av våra rabattkuponger

1.    Du måste boka din resa inom 36 månader efter att du återvänt hem. Förlängningar kan komma att ges om vi på Projects Abroad anser att det är befogat.
2.    Om du ger en av våra rabattkuponger till en vän eller familjemedlem, måste personen uppge ditt namn när de bokar för att kunna nyttja rabatten.
3.    När du bokar kommer du inte få rabatt på din anmälningsavgift, utan du får rabatten på din slutfaktura.
4.    Rabattkupongerna kan användas tillsammans med andra erbjudanden som är giltiga vid tidpunkten för din bokning.
5.    Rabattkupongerna har inget pengavärde och kan inte lösas in.

Vänligen notera att ovanstående villkor är ett tillägg till våra allmänna villkor.

Remissprogram

Tjäna belöningar när du rekommenderar en vän eller familjemedlem att gå med i Projects Abroad!

Läs mer om hur vårt hänvisningsprogram fungerar.

Pssst, vill du höra våra senaste nyheter?

Du kommer automatiskt få vårt nyhetsbrev varannan månad när du deltagit på ett av våra projekt. I våra nyhetsbrev kan du läsa spännande uppdateringar från våra projekt och destinationer, våra senaste kampanjer, bloggar och volontärrabatter. Du kan närsomhelst avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Var förändringen du vill se och rösten du vill höra

Vi vill att så många som möjligt ska höra om din upplevelse på ditt projekt!

Dela din upplevelse med dina vänner, familj och människor runt omkring dig. Eller varför inte blogga om din upplevelse? Många gånger kan din entusiasm, goda råd och stöd, vara den avgörande faktorn för deras beslut att volontärarbeta utomlands.

Vi skulle även vara väldigt glada om du skulle vilja lämna en recension på dessa webbsidor: TrustpilotFacebookGo Abroad och Go Overseas.

Om du vill ha mer information eller har några frågor om vårt alumninätverk, kontakta vår Alumni Team: alumni@projects-abroad.org.

Våra samarbetsorganisationer