While in Peru, Projects Abroad volunteers love to visit the famous Machu Picchu ruins.

Volontär i Peru

Bo i Inkarikets forna huvudstad eller i Amazonas regnskog och gör en insats

Bli volontär i Peru med oss på Projects Abroad och bli en del av våra långsiktiga insatser för människor och djur i Peru.


Du kan stötta små barns utveckling i underbemannade förskolor, eller hjälpa lärare i Peru att förbättra sin engelska. Delta i att gräva upp det förflutna på vårt Inka och Wari arkeologiprojekt, eller bo i hjärtat av Amazonas djungel och delta i viktiga naturskyddsinsatser.


De flesta av våra projekt är baserade i Cusco, men våra naturskyddsvolontärer bor i Amazonas regnskog. Oavsett vilket projekt du arbetar på har du stöd av vår egen personal på plats 24/7.


Det finns mycket att se och göra i Peru på din fritid. Vi rekommenderar ett besök på Machu Picchu och till de varma källorna. Ta vara på din tid i Peru och se och upplev så mycket som möjligt!

Tillgängliga projekt i Peru

Filter by:

1-3 of 10 Projekt

Teenage volunteers doing work with children in Peru, go on an organised weekend trip to Mach Picchu.
Childcare & Community Volunteer Work in Peru for Teenagers
Läs mer här
 • Pris: 20,000 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 4,500 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
A staff member shows teenagers different species during rainforest conservation volunteering in Peru
Rainforest Conservation in Peru for Teenagers
Läs mer här
 • Pris: 23,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 5,000 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
Archaeology volunteering for teenagers in Peru also includes weekend trips to places like Machu Picchu.
Archaeology Volunteering in Peru for Teenagers
Läs mer här
 • Pris: 23,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 5,000 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Peru-experter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Peru

När du är volontär i Peru kommer du vara baserad i Cusco. Det gäller alla projekt förutom naturskyddsprojektet i Peru. Våra naturskyddsvolontärer i Peru bor i Amazonas regnskog, nära staden Puerto Maldonado.

Cusco

Staden Cusco är en av de mest fascinerande i världen. En gång i tiden var Cusco huvudstaden i Inkariket. Idag är staden på UNESCOs världsarvslista och har mängder av arkeologiska lämningar och vacker spansk kolonialtidsarkitektur. Cusco ligger i Urubamba-dalen i Andernas bergskedja.


I Cusco kan du njuta av många olika utsökta peruanska maträtter, som nationalrätten ceviche som är gjord på rå fisk marinerad i limejuice och chilipeppar. På din fritid kan du utforska stadens kullerstensgator, eller vandra i de gröna lummiga bergslandskapen. Och inget besök i Peru är fullständigt innan du besökt det fantastiska Machu Picchu.

Puerto Maldonado

Vårt naturskyddsprojekt i Peru ligger i hjärtat av Amazonas regnskog på Taricaya Ecological Reserve. Den närmaste staden är Puerto Maldonado. Det tar 1 h från Taricaya med båt på floden Madre de Dios River för att nå Puerto Maldonado.


I Taricaya kommer du vara omringad av djungeln som är hem till många vilda djur. Tänk dig att vakna upp varje morgon till ljudet av regnskogen och höra aporna hoppa i träden. Du kommer även utforska den vackra regnskogen från en hängbro mellan trädtopparna.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Peru.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer