A group of volunteers in Argentina go sightseeing at the Iguazu Falls over a weekend.

Volontär i Argentina

Upplev tangons rytmer i den livliga staden Córdoba och hjälp barn och vuxna på plats

Arbeta som volontär i Argentina och upplev hur det är att leva i detta sydamerikanska land. Du kommer lära dig hur det dagliga livet ser ut direkt från argentinare, samtidigt som du hjälper människor.

Det finns många olika typer av volontärarbete att välja mellan i Argentina. Du kan stötta små barns utveckling i förskolor i utsatta områden, eller arbeta med hästar och barn på ett terapi- och rehabiliteringscenter. Varför inte kickstarta din karriär inom medicin och prova på att arbeta inom sjukvården i Argentina?

Vi är baserade metropolen Córdoba, som är huvudstaden i Córdobaprovinsen och Argentinas näst största stad. Vår heltidsanställda personal på plats finns där för dig 24/7 om du skulle behöva stöd eller hjälp.

Du kommer ha en fantastisk och minnesvärd tid i Argentina. På din fritid kan du besöka världsarvsplatserna, Jesuit Estancias jesuitruin och den enorma saltsjön Mar Chiquita. Det finns även mängder av otroliga vandringsleder längs med Andernas bergskedja.

Tillgängliga projekt i Argentina

Filter by:

1-3 of 10 Projekt

Southern Right whale
Whale and Puma Conservation in Patagonia, Argentina
Läs mer här
 • Pris: 24,250 SEK för 1 vecka
 • Extra veckor: 4,500 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 1 vecka
 • Ålder: 16 eller över
A workshop on suturing during our Medicine internship for teenagers in Argentina.
Medicine Internships with Spanish in Argentina for Teenagers
Läs mer här
 • Pris: 23,250 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 5,000 SEK
 • Start datum: Under skollovet
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 15-18
Howler monkey
Howler Monkey Rehabilitation in Argentina
Läs mer här
 • Pris: 28,750 SEK för 2 veckor
 • Extra veckor: 4,500 SEK
 • Start datum: När som helst
 • Minsta varaktighet: 2 veckor
 • Ålder: 16 eller över
Ladda fler

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Argentinaexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Argentina

Cordoba

Som volontär i Argentina kommer du bo och arbeta i Córdoba. Staden har bra kollektivtrafik både för korta och längre resor, vilket gör det enkelt för dig att resa runt.


Om du älskar att vara ute i naturen, rekommenderar vi att du utforskar de kringliggande vandringslederna. Stanna till vid Parque Sarmiento och besök de häpnadsväckande ruinerna av Medina Azahara. Är du kulturintresserad bör du inte missa att besöka lokala museum och konstgallerier, samt ta en promenad längs med Paseo De Los Artes.


Missa inte att prova Salmorejo, som är Córdobas mest kända maträtt. Det är en utsökt blandning mellan tomater, bröd, olja och vitlök, ofta dekorerad med spansk serranoskinka och tärnande hårdkokta ägg.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Argentina

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer