A volunteer in Thailand watches the sun set on a beach where she did conservation work.

Volontär i Thailand

 Utforska Thailands sceniska kust och hjälp en av världens vänligaste befolkningar

Goda nyheter! Projekt i Thailand är tillgängliga från Januari 2023.
 
Följ med oss på en volontärresa till Thailand och upplev detta vackra land och vänliga invånare. Du kommer samtidigt bli en del av våra långsiktiga insatser att stötta människor som lever i utsatta delar av samhället.

 

Du kan lära ut engelska i skolor i utsatta områden, eller stötta små barns utveckling på förskolor. Vill du hjälpa till att skydda havet och korallreven, kan du delta i vårt dykprojekt. Du kommer arbeta med viktigt marinvårdsarbete, samtidigt som du utforskar den magiska undervattensvärlden.

 

Alla våra projekt ligger i Ao Nang, en strandort nära Krabi. Genom hela din resa kommer du ha hjälp och stöd 24/7 av vår personal på plats. De kommer se till att du känner dig säker och att du har en fantastisk tid i Thailand.

 

På din fritid kan du utforska allt vad Thailand har att erbjuda. Slappna av på en perfekt tropisk strand, besök majestätiska tempel och öhoppa. Passa även på smaka på olika god vårrullar och pad thai!

Tillgängliga projekt i Thailand

Filter by:

1-2 of 2 Projekt

Projects Abroad volunteers go diving as part of our Conservation Project in Thailand for teens
Dykning och marinvård som ungdomsvolontär i Thailand
Läs mer här
  • Pris: 31,200 SEK för 2 veckor
  • Extra veckor: 5,950 SEK
  • Start datum: Under skollovet
  • Minsta varaktighet: 2 veckor
  • Ålder: 15-18
A Projects Abroad volunteer collects data on a Diving and Marine Conservation volunteering project.
Rädda korallrev och dyk i Thailand
Läs mer här
  • Pris: 30,840 SEK för 2 veckor
  • Extra veckor: 8,045 SEK
  • Start datum: När som helst
  • Minsta varaktighet: 2 veckor
  • Ålder: 16 eller över

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Thailandexperter på:

08 - 55 921 116

eller maila:

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Thailand

Ao Nang

När du åker på volontärresa med oss till Thailand kommer du volontärarbeta i Ao Nang nära Krabi. I Ao Nang ligger både våra projekt och vårt Projects Abroad kontor.

Ao Nang är känt för sina otroliga stränder och kalkstensklippor. Det är dessutom en riktigt bra utgångspunkt om du vill utforska Thailand. I Ao Nang kan du lära dig att dyka, klättra och utforska närliggande öar och stränder. Det finns restauranger där du kan smaka på traditionell thaimat och marknader där du kan handla färska frukter.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Thailand.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer