Volontär i Thailand

Volontär i Thailand

 Utforska Thailands sceniska kust och hjälp en av världens vänligaste befolkningar

Volontär i Thailand och upplev skönheten i Sydostasien, samtidigt som du bidrar till en hållbar förvaltning av den lokala miljön. Skydda korallrev och annat marint liv, samtidigt som du skaffar dig avancerade dykningskvalifikationer.

Våra volontärmöjligheter i Thailand är baserade på Koh Tao, en tropisk ö i Thailandbukten. Under hela din vistelse kommer vår personal att vara tillgänglig för att ge support 24/7.

Din volontärresa till Thailand erbjuder också gott om fritid, så att du upplever allt som livet i Thailand har att erbjuda. Koppla av på en vacker strand, besök tempel, gå på ö-hoppning och smaka på äkta pad Thai!

Tillgängliga projekt i Thailand

Filter by:

1-2 of 2 Projekt

Marine Conservation volunteer diving in Thailand
Diving & Coral Reef Protection in Thailand
Läs mer här
  • Pris: 32,140 SEK för 2 veckor
  • Extra veckor: 8,345 SEK
  • Start datum: När som helst
  • Minsta varaktighet: 2 veckor
  • Ålder: 16 eller över
Projects Abroad volunteers go diving as part of our Conservation Project in Thailand for teens
Dykning och marinvård som ungdomsvolontär i Thailand
Läs mer här
  • Pris: 32,500 SEK för 2 veckor
  • Extra veckor: 6,250 SEK
  • Start datum: Under skollovet
  • Minsta varaktighet: 2 veckor
  • Ålder: 15-18

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Thailandexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Thailand

Koh Tao

Ditt volontärarbete i Thailand kommer att äga rum på Koh Tao. Det är här du kommer att gå med internationella volontärer i ditt projekt och träffa personal på vårt lokala kontor.

Känd för sina fantastiska stränder och kristallklara vatten, är Koh Tao en lysande bas för att utforska Thailand. Denna tropiska ö är känd för att ha några av de bästa dykplatserna i världen och är en fantastisk plats att se en mängd olika marina liv. Havssköldpaddor, hajar, valhajar och delfiner är vanliga sevärdheter över Chumphon Archipelago.

När du inte är vid havet erbjuder Koh Tao ett avslappnat liv. Vänliga dykare är huvudinvånarna på ön. Men det finns gott om möjligheter att uppleva det traditionella thailändska livet genom matlagningskurser, dans och shower.

Oavsett om du arbetar som volontär i Thailand under en vecka eller två månader, hjälper vår personal dig att få ut det mesta av din upplevelse. De är lokalt baserade experter på Thailand som resmål. De hjälper dig mer än gärna att utforska.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Thailand.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer