A colourful neighbourhood seen while volunteering in Jamaica with Projects Abroad.

Volontär på Jamaica

Prova på ölivet och den avslappnade atmosfären i Jamaica och hjälp barn och vuxna

Bli volontär på Jamaica med oss på Projects Abroad och gör en insats för människor där den behövs som mest.

Ditt arbete kommer hjälpa oss att nå våra långsiktiga mål som vi har satt upp för Jamaica. Varje projekt finns för att hjälpa ett behov som vi identifierat. Du kan hjälpa barn att förbättra deras skriv – och läsförståelse i skolor. Det finns även möjlighet att hjälpa vuxna att lära sig läsa. Gillar du att arbeta praktisk kan du bygga toaletter och lekplatser. Eller varför inte lära dig mer om medicin direkt från läkare på sjukhus.

Du kommer bo och arbeta i och runt Mandeville. Vår heltidsanställda personal i Jamaica finns även där för stöd och hjälp 24/7, oavsett på vilket projekt du arbetar.

Gör dig redo för att dansa till rytmerna av reggae och njuta av den varma karibiska solen som volontär på Jamaica. Du kan även slappna av på vackra vita stränder och vandra i Jamaicas lummiga gröna växtlighet.

Tillgängliga projekt på Jamaica

1-1 of 1 Projekt

A student doing a Psychology internship in Jamaica with Projects Abroad talks to an experienced psychologist.
Psychology Internship in Jamaica
Läs mer här
  • Pris: 22,750 SEK för 2 veckor
  • Extra veckor: 3,500 SEK
  • Start datum: När som helst
  • Minsta varaktighet: 2 veckor
  • Ålder: 18 eller över

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Jamaica-experter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar på Jamaica

Mandeville

De flesta av våra volontärer på Jamaica är baserade i och runt staden Mandeville.


Mandeville är en lummig grön universitetsstad som ligger i Jamaicas inland. Staden är ungefär 4 h resa från den populära turistdestinationen Montego Bay.


I och runtomkring Mandeville finns det massor att se, göra och äta! Prova rätter som jerk chicken, salt fish och ackee, som är några av Jamaicas mest kända rätter. Du kan även besöka de idylliska vita stränderna i Montego Bay och Treasure Beach. Ett annat sätt att utforska Jamaica är att vandra, vi rekommenderar YS Falls och det kända Blue Mountains. Vårt fantastiska team på Jamaica kommer även tipsa dig om mer saker och göra din resa minnesvärd.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst till Jamaica.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer