As a Projects Abroad volunteer in Botswana, elephants will be a regular site during volunteer work.

Volontär i Botswana

Bo i hjärtat av den sydafrikanska bushen och hjälp skydda utrotningshotade vilda djur

Bli volontär i Botswana med oss på Projects Abroad och bo i hjärtat av de afrikanska bushen. Du kommer bli en del av viktigt långsiktigt naturskyddsarbete.

Under din tid på projektet kommer du ta delta i olika typer av naturskyddsarbete på det lokala vilddjursreservatet Wild and Tuli. Reservatet ligger längs med den mäktiga Limpopo-flodens flodbankar. Här kommer du fokusera på att skydda vilda djur och den naturliga mångfalden i området. Vår heltidsanställda personal på plats finns tillgänglig för hjälp och stöd 24/7.

Botswana är en av de mest spektakulära platserna för safaris i södra Afrika. Du kommer kunna se djur som elefanter och lejon. Det här är det ultimata Afrikaäventyret!

Filter by:

1-2 of 2 Projekt

A group of volunteers helps with conservation work in Botswana for teenagers
Volunteering with Wildlife in Botswana for Teenagers
Läs mer här
  • Pris: 28,750 SEK för 2 veckor
  • Extra veckor: 5,500 SEK
  • Start datum: Under skollovet
  • Minsta varaktighet: 2 veckor
  • Ålder: 15-18
Elefantfamilj som strövar genom vildmarken i Botswana i Afrika
Afrikas Big 5 vilddjursreservat i Botswana
Läs mer här
  • Pris: 22,500 SEK för 1 vecka
  • Extra veckor: 4,250 SEK
  • Start datum: Juli och Augusti
  • Minsta varaktighet: 1 vecka
  • Ålder: 16 eller över

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Botswanaexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi arbetar i Botswana

The Tuli Block

Vårt naturskyddsprojekt på savannen i Botswana är baserat i Tuli, ett naturreservat som sträcker sig över Botswanas Tuli-område. Som volontär i Botswana kommer du kunna se de kända Tuli-elefanterna, enorma Mashatu-träd och 2000 år gamla baobabträd. Här hittar du även de äldsta synliga stenarna på planeten och häpnadsväckande landskap.

 

När du inte arbetar i reservatet kommer du tillbringa tid i campet, som har en härlig rustik safarikänsla. Tänk dig att du sitter under en enorm stjärnklädd himmel och utbyter historier med andra volontärer vid lägerelden. Eller slappar i den svala poolen under eftermiddagshettan.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Botswana.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer