A volunteer in South America takes a photo of Machu Picchu while on a weekend break from his project in Peru.

Volontär i Latinamerika och Karibien

Utforska Inkariket i Latinamerika eller njut av Karibiens avslappnade atmosfär

Följ med på en volontärresa till Latinamerika och Karibien med oss på Projects Abroad. Vi erbjuder många olika volontärmöjligheter i flera olika länder. Du hittar garanterat något som passar dig. Oavsett vilket projekt du väljer, kommer du bli en del i vårt långsiktiga arbete att stötta lokala samhällen efter deras unika behov.

Du kan bli en del i vårt arbete att bevara natur och djurliv. Arbeta med allt från att rädda havssköldpaddsungar, till att skydda barriärrevet. Som volontär i Sydamerika kan du bo i hjärtat av Amazonas regnskog i Peru. För dig som gillar att arbeta med barn, finns möjligheter att volontärarbeta som lärare eller inom barnomsorg. Vill du åka på en volontärresa till Sydamerika och är ute efter ett annorlunda äventyr, kan du hjälpa till att upptäcka historiska artefakter på vårt Inka och Wari arkeologiprojekt.

Det här är bara några av våra spännande volontärmöjligheter i Latinamerika och Karibien. Vi tar hand om alla detaljer kring din resa, så du kan fokusera på det värdefulla arbetet du gör på projektet. Vår personal finns även tillgänglig att hjälpa dig 24/7 och ser till att allt kring din volontärresa löper på smidigt. 

Var vi arbetar i Latinamerika och Karibien

Vi har många olika typer av volontärprojekt i flera olika länder i Latinamerika och Karibien. I de flesta länderna kan du stötta barns utbildning och volontärarbeta i skolor i utsatta områden. Vi har även projekt som är skräddarsydda för att hjälpa till att lösa ett unikt problem i det enskilda landet.

I Mexiko kan du hjälpa till att skydda utrotningshotade havssköldpaddor och forska på djurlivetOm du är nyfiken på Karibien, kan du åka på en volontärresa till Jamaica. I Jamaica saknar många människor sanitära faciliteter, så vi bygger toaletter. 

Hos oss finns det många möjligheter att volontärarbeta i Sydamerika, där du kan hjälpa till med allt från arkeologiska utgrävningar i Inka -och Wariruiner i Peru, till att öka kunskaperna om mänskliga rättigheter i Argentina. Under din volontärresa till Sydamerika kan du även lära dig mer om hur man arbetar med hästar och terapi i Argentina.

Oavsett vad du väljer, så kan du vara säker på att du är en del i våra långsiktiga insatser för att göra en märkbar och hållbar förändring för människorna på plats.

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Hittar du inte vad du letar efter?

Vi har personal på plats som kan hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål.


Prata med en av våra Latinamerika och Karibienexperter på:

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Våra samarbetsorganisationer