Projects Abroad volunteers after teaming up to help local farmers plant rice in Madagascar.

Projects Abroads Resetyper

Våra projekt finns som olika typer av resor, så oavsett om du vill resa själv eller i grupp har vi något som passar

Vi på Projects Abroad erbjuder många olika projekt som du kan välja mellan. Det kan handla om allt från volontärarbete och praktikplatser utomlands, till spännande kulturella upplevelseresor.


Varje projekt ingår i en särskild resetyp, som har samma typ av datum, längd och schema. Genom att välja den resetyp som passar dig bäst, kan du lättare hitta ditt perfekta projekt.


Vill du exempelvis ha flexibilitet och självständighet, då passar våra Flexibla resor. Vill du volontärarbeta i en större grupp med människor från hela världen? Välj då en av våra Teamtrips som har fasta start- och slutdatum.


Kanske är du en tonåring som vill volontärarbeta utomlands, men samtidigt göra det med andra ungdomar i din egen ålder? Då kommer våra Ungdomsvolontärprojekt passa dig perfekt!


Oavsett hur du vill resa så har vi ett projekt som passar!

A group volunteering overseas together get ready to take part in a community outreach.

Skräddarsydda gruppresor

Är ni en grupp på 5 eller fler vänner eller kollegor som vill volontärarbeta tillsammans? Vi kan hjälpa er att skräddarsy en gruppresa som är anpassad efter era behov, vilket inkluderar en resplan med aktiviteter på kvällar och helger.

Läs mer

Hittar du inte vad du letar efter?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att välja projekt, eller skräddarsy ett projekt efter dina önskemål. De flesta av våra anställda har själv varit volontärer, så de svarar gärna på dina frågor

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Våra samarbetsorganisationer