Volontär och praktikant i Aten

Praktikant i Grekland

Skaffa dig ovärderlig erfarenhet av Grekland medan du utforskar Atens rika historia

Upplev Atens livliga kultur och rika historia samtidigt som du lär dig av erfaren medicinsk personal. Du bor i bekväma delade lägenheter, vilket ger dig självständighet och möjlighet att utforska det grekiska sättet att leva.

Du kommer att få förstahands medicinsk erfarenhet genom att skugga läkare när du lär dig om olika medicinska specialiteter. Våra flexibla program vänder sig till studenter från 18 år och uppåt.

Tillgängliga projekt i Grekland

1-1 of 1 Projekt

Läkarpraktik i Aten
Läkarpraktik i Grekland
Läs mer här
  • Pris: 32,795 SEK för 2 veckor
  • Extra veckor: 6,695 SEK
  • Start datum: När som helst
  • Minsta varaktighet: 2 veckor
  • Ålder: 18 eller över

Är du redo att besöka Grekland?

Kontakta oss för att komma igång!

08 - 55 921 116

eller

för att börja planera din resa

Var vi är baserade i Grekland

Våra grekiska praktikmöjligheter är baserade i Aten.

Aten, Greklands historiskt rika huvudstad, erbjuder en unik blandning av antik historia och modern stadskultur. Omgiven av ikoniska landmärken, museer och fantastiska landskap kommer du att hitta oändliga möjligheter att utforska stadens rika arv. Staden är också känd för sina livliga stadsdelar, livliga marknader och exceptionella mat.

Gör det bästa av att bo i delade lägenheter, fördjupa dig i lokala traditioner och berättelser och njut av traditionella grekiska rätter som moussaka (aubergine- och kötträtt i lager) och baklava (sött bakverk med nötter och honung).

När du inte praktiserar kan du ta dig tid att utforska och uppleva allt som Grekland har att erbjuda. Besök historiska platser som Akropolis, promenera genom den pittoreska stadsdelen Plaka eller koppla av på en lokal taverna. Ta dig ut från Aten och gör en öhoppning när du besöker någon av de berömda 227 bebodda öarna.

Under hela din praktikperiod i Grekland kommer vårt dedikerade team att finnas där för att ge dig support dygnet runt om du behöver det.

UPPHÄMTNING PÅ FLYGPLATSEN, FLYG OCH VISUM

När du anländer till din respektive flygplats kommer en medlem av Projects Abroad-personalen att vara där för att möta dig. Du kan hitta mer detaljerad information om ankomstflygplatser, orientering och visum på vår sida om Greklands ankomstprocedurer.

Nästa steg

Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

Våra samarbetsorganisationer