You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta inom Tandvården på Jamaica

Översikt
Projektöverblick
  • Var? Mandeville
  • Placering? Tandvårdskliniker
  • Min roll? Tillägna dig erfarenhet genom att observera och assistera erfaren tandvårdspersonal
  • Krav? Du har fyllt 18 år och genomfört minst ett års relevanta studier
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Dentistry volunteer in Jamaica feeds a child at a clinic

Volontärer vid vårt tandvårdsprojekt på Jamaica arbetar tillsammans med lokala tandläkare i Mandeville med omnejd. Kliniken du arbetar vid undersöker och behandlar patienter med en rad olika tandproblem, förutom att de tar hand om orala sjukdomar och utför kirurgiska behandlingar av deformationer i munnen och käken.

Din roll blir i huvudsak observerande, men visa entusiasm och initiativ samt etablera förtroende hos personalen så är chansen stor att du tilldelas mer praktiska uppgifter.

Du kommer att arbeta på tandvårdsavdelningen vid Mandeville Comprehensive Health Department, där en daglig klinik drivs. Två gånger i veckan kan du också arbeta vid andra vårdavdelningar som har en tandvårdsklinik. Du kommer även att kunna följa med tandläkare vid besök i samhällen som inte har några egna fasta kliniker.

För att delta vid tandvårdsprojektet på Jamaica behöver du ha fyllt 18 år och ha genomfört minst ett års relevanta studier.

Under din vistelse vid projektet bor du hos en av våra värdfamiljer. Här får du uppleva den jamaicanska gästfriheten, äta lokal mat och verkligen lära känna den lokala kulturen. På fritiden kan du utforska omgivningen tillsammans med de andra volontärerna på plats.

För mer detaljerad information om projektets specifika mål, läs vår Jamaica Medicine & Healthcare Management Plan.

Jamaica Medicine & Healthcare Management Plan

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲