You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Spanska i Peru

Översikt

Peru är en perfekt destination för vem som helst som är intresserad av att lära sig spanska och uppleva en kulturell fördjupning. Spanskakurserna som Projects Abroad erbjuder finns i Cusco, i den heliga inkadalen. Staden är full av lämningar från inkaindianerna, det finns gott om möjligheter att få en inblick i och utforska den peruanska kulturen.

Volunteers take a ride in a Peruvian taxi

Du har 15 lektionstimmar i veckan med en kvalificerad privatlärare. Du kanske går kursen med en annan volontär som är på samma spanska nivå som dig själv. Du lär dig snabbt – du har gott om möjligheter att träna på dina nya kunskaper medan du bor hos din spansktalande värdfamilj.

Intensivkurserna är skräddarsydda så att dom ska passa just dig, oavsett om du är nybörjare eller har pluggat spanska i flera år. Att vara omringad av språket varje dag kommer att hjälpa dig att göra framsteg. Efter dina lektioner och läxor kommer du ha mycket fritid att utforska staden och öva på dina nya kunskaper.

Det är lätt att trekka i djungeln, besöka Machu Picchu, eller att njuta av forsränning på Urubambafloden. Du kan också utnyttja möjligheten att fördjupa dina spanskakunskaper mer genom att anmäla dig till något av våra meningsfulla volontärprojekt eller praktikplatser.

Ett annat alternativ kan vara att gå en kort 14 eller 30-timmars språkkurs i Spanska. Den här kursen är skräddarsydd för att passa dina behov och görs parallellt med ditt volontärarbete eller praktik.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲