A small group of volunteers in Argentina learn and practice Spanish together.

Studera spanska i Argentina

Lär dig spanska i Argentina från kvalificerade spanskalärare och träna din spanska med spansktalande lokalbor

Översikt

Studera spanska i Argentina med en kvalificerad spanskalärare, samtidigt som du upplever livet i en helt ny stad. Utforska Argentina och träna din spanska med spansktalande lokalbor. Vi anpassar vår spanska språkkurs helt efter din nivå.

Om du väljer att studera heltid kommer du studera med din lärare minst 15h per vecka. Du kan även välja att studera deltid och samtidigt kombinera din språkkurs med ett av våra volontär eller praktikantprojekt. Det här är ett fantastiskt sätt att lägga nya språkkunskaper på ditt cv, samtidigt som du gör en insats och får värdefull arbetslivserfarenhet.

Du kommer bo hos en värdfamilj i Córdoba och dina kvällar och helger kommer vara lediga så att du kan utforska. Varför inte göra det tillsammans med våra andra volontärer och praktikanter? På så sätt kan du dela dina roliga och minnesvärda upplevelser. Och du kommet få massor när du lär dig spanska i Argentina!

Startdatum: 

När som helst

Se datum

Minimitid: 

En vecka

Ålder: 

16 eller över


Är att studera spanska i Argentina rätt för mig?

Har du alltid velat prata spanska? Drömmer du om att utforska nya platser och lära dig om nya sätt att leva? Då är det här möjligheten du väntat på!

Språkkunskaper är alltid bra på cv:t och spanska är ett språk som talas av många människor i världen. Genom att studera spanska med oss i Argentina visar du även att du är anpassningsbar och vågar ta steg utanför din bekvämlighetszon. Det här projektet kommer hjälpa dig stå ut från mängden på ansökningar och intervjuer.

Du kommer lära dig spanska från en kvalificerad spanskalärare och ha möjlighet att träna din spanska varje dag. Småprata med din värdfamilj och alla spansktalande människor i Argentina.

Kan du ingen spanska? Inga problem! Vi skräddarsyr undervisningen efter din nivå och dina intressen. Vår spanska språkkurs finns tillgänglig året runt så du kan åka när det passar dig bäst. Kortaste tiden att delta är en vecka.

Du kan även välja att kombinera vår spanska språkkurs i Argentina med att volontärarbeta eller göra praktik. Det här är ett riktigt bra sätt att damma av din spanska innan du börjar på ditt projekt. Särskilt om spanska är ett krav på projektet. Vi ser till att du lär dig det som du har mest användning för. Ska du exempelvis praktisera på medicinprojektet? Då lär vi dig en medicinsk vokabulär och relevanta användbara fraser på spanska.

While learning Spanish in Argentina, a student decides to volunteer at a local school and leads an activity outside on the field.

Vad kommer jag att göra när jag lär mig spanska i Argentina?

Dina dagliga aktiviteter kommer variera beroende på om du väljer att studera spanska i Argentina på heltid eller deltid. Det här är några saker du kan förvänta dig att göra:


  • Lära dig spanska på lektioner som är skräddarsydda efter din nivå
  • Utforska Argentina och besöka sevärdheter
  • Volontärarbeta eller praktisera om du väljer att kombinera språkkursen med ett annat projekt

På den här spanskakursen kommer du fokusera på följande aktiviteter:


Lära dig spanska på lektioner som är skräddarsydda efter din nivå


Du kommer tillbringa några timmar varje dag med att lära dig spanska från en kvalificerad spanskalärare. Ditt fokus för dagen kan vara antingen grundläggande grammatik, ordförråd, samtalskunskaper, eller annat som intresserar dig. Om du kombinerar spanskakursen med volontärarbete eller praktik, rekommenderar vi att du fokuserar på vokabulär och samtalskunskaper som är relevanta för projektet. Det kommer hjälpa dig att kommunicera mer effektivt med dina kollegor.


Spanskalektionerna kommer hållas antingen på vårt kontor eller hemma hos din värdfamilj. Dina lektioner kommer anpassas efter din nivå och studietakt. Beroende på dina kunskaper kan du komma att studera tillsammans med två eller tre andra studenter på lektionerna.


Utforska Argentina och olika attraktioner


Det finns mycket att se och göra i Córdoba och du kommer ha massor av tid att utforska staden på kvällar och helger. Ett litet urval av alla sevärdheter som är värda ett besök, är den lummiga Sarmiento-parken, UNESCO:s världsarv Jesuit Block eller konstmuseet Evita Fine Art Museum!


Volontärarbeta eller praktisera på ett av våra andra projekt


Om du väljer att kombinera din spanskakurs med att volontärarbeta eller praktisera på ett av våra andra projekt, kommer de flesta av dina dagar tillbringas på projektet. Väljer du exempelvis att volontärarbeta med barn i Argentina, kommer du tillbringa största delen av dagen med att stötta den tidiga utvecklingen hos små barn från utsatta områden. Väljer du att praktisera medicin kommer du tillbringa den största delen av dagen med att observera läkare i Argentina i deras arbete.


Var i Argentina kommer jag att studera?

Cordoba

Du kommer vara baserad i staden Córdoba och bo hos en värdfamilj. Córdoba är huvudstaden i provinsen som har samma namn. Du kommer se fantastisk vacker arkitektur och en rik kulturhistoria. Dina spanskalektioner kommer hållas antingen hemma hos din värdfamilj eller på vårt kontor.

Det finns massor att se och göra i denna spännande stad, som är en excentrisk mix mellan historiskt och modernt. Besök vackra katedraler och kyrkor, stanna till på campus på det äldsta universitetet i Sydamerika, eller besök fantastiska museum, teater och parker i staden. Genom att utforska staden kommer du även få massor av möjligheter att testa din spanska i praktiken med spansktalande lokalbor.

Ankomst, visum och hämtning

När du anländer till flygplatsen i din valda destination, kommer en av våra Projects Abroad anställda att möta dig och hälsa dig välkommen till landet. Du hittar mer information om ankomstflygplatser, introduktion och visum på vår sida Ankomst i Argentina


En vanlig dag när du studerar spanska i Argentina

En vanlig dag kommer börja med frukost tillsammans med din värdfamilj. Passa på att småprata om den kommande dagen och träna din spanska. Du kommer studera spanska från måndag till fredag och dina kvällar och helger är lediga.


Om du är morgonpigg kan du välja att ha dina spanskalektioner på morgonen och tillbringa resten av dagen på ett projekt, eller med att utforska Argentina. Är du mer en kvällsmänniska kan du välja att ha dina spanskalektioner på eftermiddagen. Lektionerna kommer hållas antingen hos din värdfamilj eller på vårt kontor. Ibland kan lektionerna hållas i en park eller café för att byta omgivning.

While learning Spanish in Argentina, a student receives private lessons with a professional tutor.

Vilka är de långsiktiga målen med vår spanska språkkurs i Argentina?

Det huvudsakliga målet med vår spanska språkkurs i Argentina är att ge dig möjligheten att lära dig spanska i ett spansktalande land.

Spanska talas i många länder runt om i världen och är därför ett väldigt användbart språk att kunna. Flerspråkighet och dina spanskakunskaper kommer även hjälpa dig att stå ut med ditt cv från mängden på ansökningar och intervjuer.

Om du väljer att kombinera spanskakursen med volontärarbete eller praktik på ett av våra projekt i Argentina, kommer du även bli en del av våra hjälpinsatser för människorna i Argentina. Du kan exempelvis hjälpa till med att stötta små barns utveckling och utbildning i utsatta områden. Är du nyfiken? Här kan du hitta våra olika projekt i Argentina.

Följ med oss och lär dig spanska i Argentina! Lägg in en värdefull kunskap på ditt cv, samtidigt som du utforskar ett land i Sydamerika och lär dig om en ny kultur.

While learning Spanish in Argentina, students volunteer at a local school and help with painting work.

Vi mäter resultatet av vårt arbete varje år

Vi arbetar mot långsiktigt mål med årliga delmål. Varje volontär och praktikant som deltar på ett av våra projekt hjälper oss att nå dessa långsiktiga mål. På så sätt kan även de som volontärarbetar eller praktiserar en kortare tid göra verklig skillnad. Varje person bygger på arbetet som tidigare volontärer och praktikanter gjort. Varje år utvärderar vi resultatet av vårt arbete. Du kan hitta en sammanställning av vad vi uppnått under året i vår Global Impact Report.

För mer information om vilken insats våra volontärer, praktikanter och personal gjort under året, läs vår senaste rapport.


Mat och boende

Du kommer bo hos en värdfamilj i Córdoba. Din värdfamilj kommer välkomna dig som en familjemedlem till deras hem. De kommer lära dig mer om deras traditioner och om den lokala kulturen. Vi tror att det här är det bästa sättet att verkligen lära känna kulturen i ett nytt land. Du kommer få en unik upplevelse av Argentina.

Vi försöker alltid placera dig så att du bor med en annan Projects Abroad volontär eller praktikant. Ditt rum kommer vara enkelt men bekvämt, rent och säkert.

Din projektavgift inkluderar tre måltider om dagen.

Läs mer om våra boenden.


Fritidsaktiviteter när du är ledig

Argentina är ett färgstarkt sydamerikanskt land som har en rik kultur och historia. När du deltar på ett av våra projekt kan du förutom att göra en insats för andra, även utforska detta fascinerande land. I Córdoba där vi arbetar, kan du beställa en cappucino på Plaza de San Martin och titta på gatukonstnärernas upptåg. Passa på att ta ett kort vid den ikoniska statyn av General Jose de San Martin.

Älskar du äventyr? Åk på en helgresa till La Cumbre där du kan skärmflyga från hisnande klippor. Naturen i området är andlöst vacker och du kan även välja att utforska vandringslederna från hästryggen.

För den kulturintresserade finns det massor att utforska i Córdoba som Evita Fine Art Museum och Teatro del Libertador General San Martin. Det finns även mängder av små lokala museum för dig som vill lära dig mer om Argentinas historia. Det finns ofta andra Projects Abroad volontärer i Córdoba, så du kan välja mellan att utforska Argentina tillsammansmed andra eller utforska självständigt.


Säkerhet och personalstöd

Din säkerhet är vår första prioritet. Vi har många processer och system på plats för att se till att du har all hjälp och support som du behöver. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när du reser med oss. Vår egen Projects Abroad personal finns tillgänglig för hjälp och stöd 24h om dygnet. De kommer se till att du trivs i ditt boende och känner dig hemma på din projektplacering. Om du skulle stöta på något problem, finns vår personal alltid där för att hjälpa dig.

Läs mer om support och säkerhet.

När du anmäler dig betalar du endast 2700 kr, vilket dras av från totalpriset. Avbetalningsmöjligheter finns och vi kan också ge tips på hur du kan samla in pengar

Vill du delta på fler än ett projekt? Ring oss på 0855921116 för att ta reda på om vi kan erbjuda rabatt.

Välj en varaktighet och ett startdatum för att fortsätta

Fråga här

Fält markerade med * är obligatoriska!

Våra samarbetsorganisationer