MyProjectsAbroad

En otroligt viktig del när vi organiserar din resa är. Varje volontär får tillgång till vår onlinedatabas MyProjectsAbroad, när denne blivit antagen till en av våra projekt. (Om du har blivit antagen på ett av våra projekt kan du logga in här.)

Logga in på MyProjectsAbroad så fort du blivit antigen och återvänd då och då för att se vilken information vi har lagt upp. Det kommer hjälpa dig att förbereder dig för din resa. Du får ett mail från oss så fort vi har lagt in ny information på din MyProjectsAbroad-sida.

Information som du kan hitta på MyProjectsAbroad

Kontaktdetaljer för lokal personal och nödnummer

Du hittar telefonnummer, emailadresser och adressen till vårt kontor i din valda destination på din MyProjectsAbroad-sida. Från och med första gången du loggar in kommer du veta vem som är vår personal i din destination. Här finns information om hur du kontaktar och hittar vår personal och hur du ska få hjälp om något akut inträffar.

Information om projektet (Project Profile)

Ungefär en månad innan du ska börja på ditt projekt kommer vi uppdatera din MyProjectsAbroad-sida med en Projects Profile. (Vi gör inte detta tidigare eftersom detaljer kan ändra sig i början av ansökningen.) I Project Profile hittar du bilder, namn och kontaktinformation till din projekthandledare, samt adress och bakgrundsinformation om ditt projekt. Du hittar även en sammanfattning om din roll som volontär eller praktikant på projektet.

Information om ditt boende (Accommodation Profile)

Ungefär en månad innan du ska börja på ditt projekt kommer vi uppdatera din MyProjectsAbroad-sida med information om ditt boende, Accommodation Profile. (Vi gör inte detta tidigare eftersom detaljer kan ändra sig i början av ansökningen.) I Accommodation Profile hittar du bilder, namn, kontaktinformation och bakgrundsinformation om din värdfamilj, (om du inte ska bo i en värdfamilj får du kontaktdetaljer till den i vår personal som har hand om ditt boende) och annan relevant information.

Packningslista och visum

På MyProjectsAbroad hittar du även en detaljerad lista på vad du behöver packa med dig för ditt projekt. Här hittar du även tips kring speciella kläder eller utrustning som du kan behöva ta med dig (beroende på vilket projekt du väljer).

Du hittar även all relevant information som du behöver för att ansöka om visum (om det behövs). Vi ger dig tips och råd, formulär och dokument som du kan behöva. Allt du behöver göra är att följa våra råd.

Betalningsinformation

Du kan även hålla koll på vad du har betalat och vad som återstår att betala på din MyProjectsAbroad-sida. Här hittar du även information om hur du kan betala med kreditkort och du kan skriva ut kvitto genom vårt säkra onlinesystem.

Flygbokningar

På MyProjectsAbroad kan du lägga in din flyginformation eller låta vårt reseteam ge dig ett förslag på flyg. Här finns även detaljerad ankomstinformation, så du vet exakt hur du ska hitta oss när du stiger av planet.

A Projects Abroad volunteer is checking information on MyProjectsAbroad.

Våra samarbetsorganisationer