You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Miljövård & Spanska i Mexiko

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 21:e juli 2019 - lördag 3:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

  • Var? Cuyutlan, Stillahavskusten
  • Placering? El Tortugario Centro Ecológico de Cuyutlan
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Delat boende

Teen volunteers on the Spanish and Turtle Conservation in Mexico

Är du intresserad av sköldpaddor, att bo vid Stilla Havet och träffa nya kompisar?

Den här volontärresan går till Mexikos stillahavskust där du lär dig spanska och arbetar vid  El Tortugario Centro Ecológico de Cuyutlan. Varje dag får du två timmar spanska undervisning och resten av tiden hjälper du till med olika djur och naturvårdsprojekt, inklusive skyddet av den ovanliga Olive Ridley sköldpaddan och vårt krokodilprojekt.

Lektionerna i spanska hålls i små grupper för att maximera lärandet och bygger på interaktivitet och en känsla av att du lär dig mer och mer för varje tillfälle. Undervisningen anpassas till vilken nivå du ligger på, så oavsett om du är nybörjare eller inte så anpassar vi det.

En del kvällar kommer du att patrullera stränderna för att säkerställa att sköldpaddsäggen är säkra för rovdjur och tjuvjägare. Vanligen samlar man in de ägg man hittar för att lägga dem på ett säkrare ställe. Du och de andra volontärerna ansvarar också för att hålla lägret snyggt och fint.

Alla volontärer bor tillsammans på stranden med enkel standard. Arbetet kan stundtals vara ganska hårt i det varma fuktiga klimatet men du har gott om fritid att återhämta dig.

Helgutflykten går till en strandanläggning i närheten där du kan vila, äta gott samt förstås bada i det härliga varma vattnet i Stilla Havet!

Att vara volontär med Projects Abroad är tryggt, säkert och meningsfullt. Vi har egen kvalificerad och erfaren personal på plats som organiserar arbetet och säkertställer alla volontärers välbefinnande.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲