Tidigare webinarer - Titta när du vill

Vi vill att du ska få svar på dina frågor när det kommer till våra projekt och praktikplatser utomlands, därför håller vi regelbundna informationsevents. Om du inte hade möjlighet att delta på våra webinar, kan du titta på inspelningar av våra tidigare webinar här.

Gratis online webinar: Alla projekt och destinationer

På det här webinaret kommer Megan Bloomfield som är en av våra Projektexperter att prata mer om vad vi på Projects Abroad erbjuder. Lär dig mer om våra projekt och våra destinationer, hur vi arbetar med stöd och säkerhet och hur du kan göra verklig skillnad.

I slutet av webinaret kommer du höra Ian Birbeck svara på några av de vanligaste frågorna som vi får från blivande volontärer och praktikanter

Gratis online webinar: Ungdomsvolontärer

I det här webinaret kommer du höra Rebecca Walton en av våra Projektexperter pata om hur det är att vara ungdomsvolontär. Medverkar gör även Bethany Evans som kommer svara på de vanligaste frågorna. Det här är din chans att få svar på dina frågor om hur det är att vara 15-18 år och åka på en volontärresa utomlands.

Gratis online webinar: Gruppresor

I detta webinar kommer du höra Ian Birbeck, Group Trip Organiser, prata om våra skräddarsydda gruppresor utomlands. Medverkar gör även Dom Duff som kommer prata om några populära gruppreseförslag och hur det går till när vi organiserar gruppresor

Vill du har mer information? Delta i vårt nästa webinar!

Du kan registrera dig för vårt nästa online webinar här.

Våra samarbetsorganisationer