You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Cebuano språkkurs i Filippinerna

Översikt

Philippine children play on the beach in the Philippines

Projects Abroad ger volontärer möjligheten att få en unik inblick i den fascinerande filipinokulturen genom att gå en språkkurs i Cebuano. Att lära sig det lokala språket ger dig en bättre förståelse för den filippinska kulturen och du kommer kommunicera mycket lättare med lokalbefolkningen.

Cebuano (även kallt Binisaya) pratas av 20 miljoner människor i Filippinerna mestadels i den centrala Visayas regionen, som inkluderar Cebu provinsen.

Volontärer som lär sig Cebuano i Filippinerna med Projects Abroad kommer få medverka i en intensivkurs som varar i minst 2 veckor. Dina lektioner kommer hållas av en kvalificerad språklärare och är skräddarsydda så att dom passar just din personliga nivå. Lektionerna anpassas också efter vad du själv vill lära dig.

Som volontär i Filippinerna blir du välkomnad i hemmet hos en filippinsk familj. Din värdfamilj att lära dig om den filippinska kulturen och traditioner, plus att du kommer lära dig Cebuana snabbt när du kan träna på vad du lärt under lektionerna med din värdfamilj.

Du har även möjligheten att kombinera din språkkurs i Cebuano med andra projekt i Filippinerna. Volontärer och praktikanter som volontärarbetar i Filippinerna kan gå en kortare 5, 14 eller 30-timmars kurs i Cebuano parallelt med sitt volontärprojekt. Om du volontärarbetar i Filippinerna minst tolv veckor kan du även gå en 60-timmars språkkurs samtidigt som du volontärarbetar.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲