You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Idrottslärare i Filippinerna

Översikt
  • Var?Bogo city på ön Cebu
  • Placering? Lokala skolor
  • Min roll? Arbeta tillsammans med lokala idrottslärare
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

A Projects Abroad group picture in the Philippines, Southeast Asia.

Att volontärarbeta som idrottslärare i Filippinerna är ett utmärkt sätt för dig med en passion för sport, att uppleva en ny spännande kultur samtidigt som du gör ett positivt avtryck i dina elevers liv. Projektet fokuserar på att utveckla skolbarn och ungdomars fysiska hälsa, lära dem vikten av lagarbete och förbättra deras självförtroende. När eleverna får chansen att spela sina favorit sporter är det lätt att uppmuntra dem att utveckla goda vanor som förhoppningsvis håller i sig även i vuxen ålder.

Din roll som gymnastiklärare i Filippinerna

Som volontär vid det här projektet arbetar du vid lokala skolor i Bogo City där lektionerna innefattar sporter som fotboll, basket, baseboll och friidrott. Det finns verkligen ett behov av volontärer sedan idrott blev en del av läroplanen.

Vid projektet tar du rollen som assisterande idrottslärare och ger stöd till ordinarie lärare under lektionerna. Om du är entusiastisk och visar prov på eget initiativ är chansen stor att du även får hålla i egna lektioner. Då vårt idrottsprojekt i Bogo City inte har resurser att anställa en idrottslärare på heltid är din hjälp avgörande.

Volontärer förväntas arbeta minst 5 timmar om dagen. Det finns även möjlighet att kombinera idrottsprojektet med ett omsorgs- eller undervisningsprojekt.

Observera att projektet inte är tillgängligt från april till maj, under skollovet.

Det finns möjlighet att volontärarbeta vid idrottsprojektet i Filippinerna under en kortare period, två eller tre veckor, om du inte kan resa iväg en hel månad eller längre. Var dock medveten om att när du spenderar en kortare tid vid ett projekt har du inte samma chans att göra ett beständigt avtryck som en volontär som är på plats under en längre tid har möjlighet till.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲