You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lär dig spanska i Ecuador (Galapagosöarna)

Översikt

Om du vill uppleva något annorlunda och utveckla dina spanska kunskaper, kan du delta i en spanskakurs på Galapagosöarna som tillhör Ecuador. Språkkursen kommer utan tvekan höja din upplevelse och hjälpa dig kommunicera med de vänliga öborna. Du bor på ön San Cristobal, där du har nära till våra volontärer som är med på något av våra olika projekt.

A typical beach in Ecuador, Latin America

Du har 15 lektionstimmar i veckan med en kvalificerad privatlärare. Du kanske går kursen med en annan volontär som är på samma spanska nivå som dig själv. Du lär dig snabbt – det finns gott om möjligheter att träna på dina nya kunskaper medans du bor hos din spansktalande värdfamilj.

Intensivkurserna är skräddarsydda så att dom ska passa just dig, oavsett om du är nybörjare eller har pluggat spanska i flera år. Att vara omringad av språket varje dag kommer att hjälpa dig att göra framsteg. Efter dina lektioner och läxor kommer du ha mycket fritid att utforska ön och öva på dina nya kunskaper.

Ett annat alternativ kan vara att gå en kort 14 eller 30-timmars språkkurs i spanska. Den här kursen är skräddarsydd för att passa dina behov och görs parallellt med ditt volontärarbete eller praktik.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲