You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Språkkurs i rumänska

Översikt

Volunteer learns Romanian with a Projects Abroad language teacher in Moldova

Genom Projects Abroad har du möjlighet att läsa en intensivkurs i rumänska med en fullt kvalificerad lärare. Som med alla våra språkkurser, från första lektionen kommer tempot anpassas efter just dina behov. En bra förståelse för rumänska kommer göra så att du får ut mycket av din fritid i Rumänien och verkligen samarbeta med lokalbefolkningen. Kurserna består av 15 lektionstimmar i veckan.

Alternativt kan du ta en kort 14 -timmars eller 30 - timmars kurs i rumänska . Dessa kurser är skräddarsydda för dina behov och körs tillsammans med våra andra volontärprojekt . Om du planerar att tillbringa åtminstone tolv veckor i Rumänien kan du också välja att ta en 60 - timmars kurs i samband med ditt huvudprojekt.

För mer information besök vår sida med påbyggnadskurser.

Lär dig rumänska i rumänien

Att gå en språkkurs i rumänska kommer göra att du får en starkare upplevelse av den kultur som har gett språket sitt namn. Du kommer att bo med en rumänsktalande värdfamilj i Brasov, du kommer även ha fina möjligheter att utforska staden under din tid i Rumänien. Turer till marknaden och runt staden med din lärare kommer vara en del av dina lektioner och kommer göra så att du kan använda språket i riktiga situationer.

Projects Abroad erbjuder många andra projekt i Rumänien, djurvårdsprojekt, arkeologi, omsorg, dans, drama,journalistik, medicin och veterinärprojekt. Studerar du rumänska i fyra veckor så kommer det definitivt hjälpa dig om du väljer att fortsätta på ett annat volontärprojekt i Rumänien. Detta ger dig möjlighet att använda dina nya kunskaper i praktiken, och interagera mer med dina lokala kollegor.

Volontärer som söker en annorlunda kulturell upplevelse har möjligheten att delta i ett mer unikt projekt en vecka i slutet av volontärprojektet. För mer information besök sidan med klassisk och medeltida arkeologi.

Vår kombinationssida förklarar hur du kan kombinera inte bara projekt utan också destinationer.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲