You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lär dig franska i Marocko

Översikt

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Att läsa franska i Marocko är ett utmärkt sätt att förbättra dina språkkunskaper, samtidigt som du får en inblick i en fascinerande nordafrikansk kultur. Rabat ger dig möjligheten att utveckla din franska i en spännande och internationell miljö.

A Moroccan host family sit down to have a meal together

Även om arabiska är det officiella språket i Marocko, gör Rabats politiska och näringslivsfokus att även franska är väldigt viktigt. Om du inte talar och förstår arabiska, så är franska det huvudsakliga språket att kommunicera på.

Väljer du att studera franska som ett enskilt språkprojekt, kommer du att ha lektioner 15 timmar i veckan, och bo i en fransktalande värdfamilj. Du kommer att få möjlighet att använda språket varje dag, och med tillgång till massvis av fransk kultur via bibliotek, filmer, och musik, kommer dina färdigheter förbättras snabbt.

Du kan också välja att studera franska samtidigt som du volontärarbetar vid ett projekt. Våra 14- och 30-timmars kurser finns tillgängliga att kombinera med ordinarie placeringar. Planerar du att volontärarbeta under tolv veckor eller mer , kan du välja en 60-timmars kurs vid sidan om ditt projekt. Besök sidan för påbyggnadskurser.

Efter avslutad franskakurs, kan du välja att delta vid ett av våra Undervisnings- eller barn & ungdomsprojekt i Marocko, vilket ger dig ytterligare möjlighet att öva och förbättra dina språkkunskaper. Om du istället föredrar ett annat projekt, har vi en rad olika möjligheter i Marocko..

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲