You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Språkkurs - Arabiska i Marocko

Översikt

Om du är intresserad av att volontärarbeta i denna destination, vänligen kontakta oss först innan du ansöker

Volunteer practices speaking Arabic with a local in Morocco

Nordafrikanska Marocko ger en spännande första glimt av den afrikanska kontinenten, och en möjlighet att lära mer om dess arabiska influenser.

Det allra bästa sättet att lära sig mer om den lokala kulturen är förstås att lära sig språket. Projects Abroad erbjuder språkkurs i Marocko där du får lära dig språket samt massor om hur muslimsk och arabisk kultur har format landet; projektet inkluderar intensivkurser i arabiska där du studerar 15 timmar i veckan.

Alternativt , kan du gå en kortare 14-timmars eller 30-timmars kurs vid sidan av volontärarbete. Om du spenderar mer än tolv veckor vid ditt projekt, har du möjlighet att läsa en 60-timmars språkkurs i samband med ditt projekt. Besök sidan för påbyggnadskurser för mer information.

Arabisk språkkurs i Marocko

Volunteer works one of one with teacher to learn Arabic

Under din vistelse i Marocko på språkkursen i arabiska kommer du att bo i Rabat, en gammal men modern och internationell stad på atlantkusten. Rabat är Marockos huvudsakliga politiska och affärscentrum, med arabiska som det officiella språket.

En kvalificerad språklärare håller i lektionerna, och tempot anpassas efter dina behov. Beroende på när du anländer kan du komma att få privatlektioner, eller ingå i en mindre grupp med två eller tre andra volontärer.

Då du bor hos en av våra arabisktalande värdfamiljer har du en utmärkt möjlighet att öva dina nyfunna färdigheter. Din nya ’familj’ kommer att uppmuntra dig att tala arabiska och du kommer att få en unik inblick i den lokala kulturen och vardagen. Innan du vet ordet av kommer du att kunna utväxla historier med lokalbefolkningen!

Efter avslutad språkkurs, kan du välja att volontärarbeta vid ett Undervisnings- eller Barn & Ungdomsprojekt i Marocko, och sätta din arabiska på prov.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲