You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta som rugbytränare utomlands

School rugby practice with volunteer coach in Ghana

Rugby är ett explosivt, dynamiskt spel som kräver både styrka och snabbhet, och har utan tvekan ett av de starkaste elementen av lagarbete i sportvärlden.

På toppnivå krävs att spelare har en otrolig fysik, men på amatörnivå kan alla vara med, oavsett form. Spelet i sig är otroligt enkelt, allt som krävs är två lag, en boll, och någonstans att spela, så det är inte svårt att förstå varför sporten blivit populär i många utvecklingsländer; en utveckling som våra volontärer är med och främjar, genom att träna barn och ungdomar som snabbt utvecklar en passion för sporten.

I Sverige för rugby fortfarande en tämligen undanskymd tillvaro, trots ökad popularitet de senaste åren. Känd som en gentlemanna sport i de större rugbynationerna, ger rugby unga människor en stark känsla av samhörighet och laganda, vilket i sin tur har positiva effekter i samhället utanför sporten..

Placeringar vid rugbyprojekt utomlands

Volunteer coaches a rugby team at a school overseas

På Projects Abroad tror vi på sport som en förenande faktor i samhället, och med vårt arbete för att introducera populära idrotter i nya områden, hoppas vi att detta får positiva effekter som sprider sig utanför sportvärlden. Vi behöver dock din hjälp som volontär! Vid våra rugbyprojekt kommer du att arbeta tillsammans med dedikerad personal som önskar sprida sin passion.

Det finns mycket att hugga tag i vid projektet, från att träna bollhantering, till passningsträning, och lagtaktik. Oavsett hur mycket kunskap du har, kan du hjälpa till med utveckling, och organisering av träningspass, samt jobba med specifika rugbytekniker. Vilken roll du än får vid projektet, så kommer du ha fantastiskt roligt samtidigt som du gör en stor insats för utvecklingen av rugby.

Rugby projekt i:

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲