You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbeta vid journalistprojekt i Tanzania

Översikt
  • Var? Arusha
  • Placering? Lokal filmskola
  • Min roll? Arbeta tillsammans med lokala lärare
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från fyra veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Group of interns working in the journalism project in Tanzania with Projects Abroad

Projects Abroads journalistikprojekt i Tanzania är i behov av praktikanter inriktade på filmproduktion. Du har här möjlighet att skaffa dig internationell erfarenhet från ett pulserande afrikanskt land, och få ihop en betydande mängd material till din portfolio.

Bestämmer du dig för att praktisera som journalist i Tanzania kan du räkna med med intressant och varierande arbete. 

Praktisera som journalist i Tanzania

Journalism interns in a meeting in Tanzania with Projects Abroad

Som praktikant vid journalistprojektet i Tanzania arbetar du i ett team bestående av lokala lärare vid skolans lokaler i Arusha. Dina huvudsakliga uppgifter innefattar, marknadsföring, efterforskningar, förberedelse av artiklar, skriva rapporter, delta på möten. Och uppdatera olika sociala medier.

 

Praktik vid journalistprojekt i Tanzania

Arbetsdagen löper från 9 på morgonen till 4 på eftermiddagen, måndag till fredag. Har du möjlighet så är det fördelaktigt att ta med och använda din egen laptop och digitalkamera.

Att arbeta med journalistik i Tanzania är utmanande men otroligt belönande för den som visar framfötterna. Visa initiativ och var energisk och kreativ, så kommer du ges alla möjligheter att växa i din roll och din upplevelse vid projektet kommer bli än mer givande.

Vårt journalistprojekt i Tanzania finns tillgängligt från fyra veckor om du inte har tid att åka iväg en längre period. Tänk dock på att vid en kortare vistelse kanske du inte får chansen att göra samma avtryck som vid en längre vistelse där du verkligen kan dyka på djupet, både vad gäller arbetet, och kulturen.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲