You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär byggprojekt i Jamaica

Översikt

  • Var? Utanför Mandeville
  • Placering? Byggarbete
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Teens take part in community building in a village in Jamaica

Volontärer behövs i Jamaica på ett 2 veckors byggprojekt med att reparera och bygga hus och hem samt sanitetsanläggningar i Manchester.

Jamaica är ett tropiskt land som ofta drabbas av orkaner. Manchester har drabbats vid flera tillfällen och Projects Abroad försöker att hitta sätt att minska skadegörelsen som drabbar unga och äldre. Detta har lett till att vi har inlett samarbete med en organisation som heter Adventist Development Relief Agency, ADRA.

ADRA International är en oberoende biständsorganisation som fokuserar på utveckling och biståndsarbete. Samarbetet mellan Projects Abroad och ADRA kommer att leda till förbättringar för de fattiga och behövande genom att reparera hus i Manchester. Du kommer att bo i värdfamilj under din tid som volontär i Jamaica.

Volontärresan är trygg, säker och meningsfull. Vi har egen personal på plats som tar hand om dig och dina nya kompisar på bästa sätt.

Helgen tillbringar du tillsammans med de andra volontärerna, vi gör en utflykt, badar, lyssnar på musik, äter god mat och njuter av Jamaica!

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲