You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Byggprojekt

Översikt
  • Var? Manchester med omnejd
  • Placering? Byggarbetsplatser
  • Min roll? Hjälpa till med att bygga toaletter åt skolbarn, återuppbyggnad och renovering av hem åt fattiga eller åt människor som drabbats av katastrofer.
  • Boende? Värdfamilj
  • Hur länge är jag där? Från två veckor
  • När kan jag åka? När som helst, du bestämmer!

Som volontär inom bygg på Jamaica kan du komma att arbeta inom flera olika områden.

Fokus ligger på att bygga upp sanitära lösningar i lokala skolor. Fina och nya toaletter byggs och här kan du verkligen se ett positivt resultat av ditt arbete.

Ordentligt konstruerade byggnader är livsviktigt på Jamaica. Landet drabbas regelbundet av orkaner och mängder av byggnader raseras. Som volontär på Jamaica hjälper du till att bygga upp och reparera skadade byggnader. Av naturliga skäl är det framförallt fattiga som drabbas av orkanerna och du hjälper dem att återuppbygga hus och sanitetlösningar.

Gap Year volunteers gather cement to construct a building on the Building project in Jamaica

Som volontär på Jamaica arbetar du med Adventist Development and Relief Agency (ADRA). Tillsammans med deras hjälparbetare arbetar ni runt Mandeville med att rent fysiskt bygga, snickra, måla och lägga tak. Ibland åker ni till andra områden när det krävs.

Jamaica är en tropisk ö som ligger inom orkanbältet. Av dokument så tidiga som 1780 kan man utläsa att ön återkommande drabbas av orkaner som ofta ödelägger hela samhällen. Ofta förolyckas människor av kollapsade hus så en stabil byggteknik är avgörande för att rädda liv.

Hör gärna av dig för mer information om detta meningsfulla projekt!

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲