You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär – Omsorg och Samhälle på Samoa

Översikt

  • Var? Aipa och olika byar på ön Upolu
  • Placering? Lokala skolor, daghem och dagis
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Ungdomsvolontär och tre samoanska barn poserar för bild vid projekt för omsorg och samhälle

Under dina volontärveckor på Samoa får du uppleva klassiskt byliv och leva som en ’local’. Du blir verkligen en del av gemenskapen då du hjälper till med de lokala barnen och arbetar med olika projekt i lokalsamfundet som kommer att bidra till långsiktig förbättring i lokalsamfundet.

Som volontär är din roll att avlasta lokal personal vid dagis, skolor och daghem genom att ge en hjälpande hand där det behövs och se efter barnen. Du kommer även att ha möjlighet att tillämpa dina egna färdigheter och kunskaper; alla idéer och förslag på aktiviteter är välkommna.

Din djupdykning i Samoas vardagsliv slutar inte där. Under din tid med Projects Abroad på Samoa kommer du att bo hos en av våra gästvänliga värdfamiljer. Här involveras du i alla delar av bylivet, från möten med byäldste till firande av viktiga händelser bland byns invånare. Du kommer även att vara med och arbeta på andra projekt i byn, till exempel underhåll av gemensamma lokaler eller du kanske väljer att engagera dig i den lokala teatergruppen.

Under helgen upptäcker vi Samoa och den vackra kusten ön är känd för.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲