You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Ecuador- Galapagosöarna

Översikt

  • Var? San Cristobal, Galapagosöarna
  • Placering? Daghem, fältarbete
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

En grupp volontärer genomför bärgningsdyk, och rensar en kustremsa från skräp på Galapagosöarna, Ecuador

Ungefär 100 mil utanför Ecuadors fastland ligger Galapagosöarna, kända för sin spektakulära natur och rika djurliv. Här har du chansen att spendera två veckor vid vårt projekt för ungdomsvolontärer som fokuserar på barnomsorg och arbete i lokalsamhället. Projektet är baserat på den vackra ön San Cristobal.

Du kommer främst att fokusera på grundläggande engelskaundervisning åt barnen vid lokala daghem. Med kreativa och lärorika lekar ger du de här barnen en viktig chans att vid tidig ålder lägga grunden för att lära sig behärska det engelska språket, vilket ger en betydande fördel längre fram i livet. Din roll blir att agera lärarassistent åt de ordinarie lärarna, och även att ge individuella barn extra hjälp och uppmärksamhet om de behöver.

Den andra delen av projektet fokuserar på enklare renoverings- och förbättringsarbeten, såsom att måla klassrum eller att städa upp på en strand.

Att bo och volontärarbeta på Galapagosöarna ger dig en utmärkt möjlighet att öva på att tala spanska med lokalbefolkningen om du är intresserad. Du kan räkna med att din tålmodiga och hjälpsamma värdfamilj kommer att vara de bästa spanskalärare du någonsin har haft.

På helgen arrangeras en utflykt till en av de angränsande öarna tillsammans med övriga volontärer. Det kommer att vara ett fantastiskt tillfälle att uppleva ett verkligt avlägset hörn av det här världsberömda ekosystemet, lära sig om den unika ökulturen, och att bara koppla av och ha roligt tillsammans med dina nyfunna vänner.

Projects Abroads volontärresor för ungdomar är trygga, säkra och meningsfulla med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲