You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Filmproduktion utomlands

Intern on the film production project films with a monk

När du volontärarbetar med filmproduktion utomlands skaffar du dig inte bara värdefull erfarenhet från en stimulerande, kreativ, och oerhört spännande bransch, du får även ovärderlig kulturell insikt från ett land annorlunda än Sverige, och chansen att hjälpa uppåtsträvande filmskapare.

Volunteers film and host on the film production project overseas

Det här är en givande upplevelse för studenter och yrkesverksamma inom media, journalistik och andra relaterade fält. Inte bara har du chansen att dela din passion med unga människor i utlandet, du har även möjlighet att lära dem nya färdigheter och bidra till utvecklingen av filmindustrin i utvecklingsländer.

Som volontär vid våra projekt för filmproduktion i utvecklingsländer, arbetar du tillsammans med lokala studenter och filmmakare; ett samarbete som är ett utmärkt tillfälle att utbyta färdigheter och idéer. Du kommer även ha möjlighet att skaffa värdeful praktisk erfarenhet, och kunna lägga till både tekniskt, såväl som kreativt kunnande till din resumé.

Du kan förvänta dig att få arbeta med en rad olika aspekter av filmproduktion, inklusive workshops, utbildningstillfällen, och exponera lokala ungdomar för branschmöjligheter i utvecklingsländer. Du kommer även att kunna undervisa i redigering, ljuddesign, kreativ storytelling, tv-produktion, och tv-journalistik.

Filmproduktion projekt i:

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲