You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär med barn i Sydafrika

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019

  • Var? Kapstaden
  • Placering? Daghem
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Värdfamilj

Volunteer helps children with arts & crafts project on a Care project in South Africa

Vill du pröva på livet som volontär under sommarlovet?

Med Kapstaden som bas kommer du som ungdomsvolontär, få möjlighet att jobba i ett av stadens många townships (kåkstäder), med utsatta barn. Du kommer att lära dig om sydafrikansk kultur, och lära känna ’regnbågsnationen’.

Som volontär arbetar du på ett daghem, där du hjälper till med att ta hand om barnen, och bidra med pedagogiska lekar med fokus på att lära dem att läsa.

Under din vistelse vid placeringen, kommer du även få ta del av en del praktiskt arbete. Det kan handla om att hjälpa till vid ett soppkök, eller allmänt underhållsarbete som målning, tvättning, och mindre reparationer.

Volontärer vid det här projektet bor, tillsammans med andra volontärer, hos våra lokala värdfamiljer.

Det kommer också att finnas tid till att slappna av och njuta av vackra Kapstaden. En tur till toppen av Table Mountain, ett besök hos pingvinerna på Boulders Beach, eller en utflykt längs Garden Route, möjligheterna är oändliga, och den här tiden kommer garanterat att bli bland de bästa i ditt liv.

Om du väljer 4-veckors alternativet så kommer du att ha mer tid att göra en verklig skillnad vid ditt projekt, och du kommer även att ha mer tid till utflykter förstås!

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲