You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär på Jamaica med sport & idrott

Översikt

  • Var?Mandeville
  • Placering? Idrottslärare
  • Krav? Du är mellan 16 och 19 år
  • Boende? Gästhus/Värdfamilj

Jamaica är en idrottstokig nation, och hemland åt många atleter i världsklass, Usain Bolt, Shelly-Ann Fraser-Pryce, och Afasa Powell för att nämna några. Som ungdomsvolontär vid sport & idrottsprojektet på Jamaica får du arbeta med en mängd olika sportgrenar och ge missgynnade barn en möjlighet att utforska idrottens underbara värld.

Volunteer with his students on the Sports project in a school in Jamaica

Projektet fungerar som en slags sommarskola för barn i åldrarna 6-18 år, där de får prova på olika sporter, som till exempel olika bollsporter, eller friidrott.

Mot slutet av projekttiden arrangeras en traditionell sportdag med tävlingar inom olika lekar och spel som är vanliga på Jamaica. För att arrangera den här dagen kommer det krävas mycket jobb tillsammans med personal och övriga volontärer, men slutresultatet blir garanterat en dag fylld av skratt och glädje.Vare sig du kommer med nya idéer, är specialiserad på en typ av sport, eller om du bara är generellt idrottsintresserad, så kommer din insats att uppskattas nåt enormt.

Under din vistelse på Jamaica kommer du att bo hos en av våra värdfamiljer, där du får uppleva den lokala kulturen på nära håll.

Du kommer inte att gå sysslolös under helgen, då vi arrangerar en utflykt till någon av öns fantastiska stränder eller grottor. Du kommer såklart även att introduceras till jamaicansk mat, och musik och dans.

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲