You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär - Miljövård i Kenya

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 14:e juli 2019 - lördag 27:e juli 2019
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019
  • söndag 11:e augusti 2019 - lördag 24:e augusti 2019

Conservation volunteers travel in a jeep through the safari on the Savannah project in Kenya

Den här unika volontärresan låter dig ta del av Kenyas fantastiska natur- och djurliv på nära håll. Du kommer att arbeta i reservatet Soysambo som med sina 100 Rotschild-giraffer är hem åt runt 10% av världens vilda bestånd av den här utrotningshotade arten.

Du och de andra volontärerna bor tillsammans i reservatet med en fantastisk utsikt över delar av reservatet.

Att vara volontär på det här projektet innebär hårt arbete, mycket kul och intressanta uppgifter. Du blir en del i det pågående naturvårdsarbetet, där varje dag är olik den andra och arbetet varierande. En av de huvudsakliga uppgifterna är att skydda, följa, och samla in data om den utrotningshotade Rothschild giraffen. Dessutom blir du involverad i att ta bort skadliga växter, reparera staket och vägar, förhindra jorderosion och att samla in data om olika arter och fåglar i området.

Som volontär har du hela tiden vår erfarna personal vid din sida som har stor kunskap om områdets djur- och växtliv, de delar gärna med sig av sin kunskap och du får lära dig massor.

På helgen gör du och de andra volontärerna en utflykt till en av Kenyas världsberömda nationalparker för att se ännu fler vilda djur!

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲