You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Omsorg och Samhälle i Kambodja – Sommarvolontär

Översikt

2
veckor på våren
  • söndag 4 mars 2018 - lördag 17 mars 2018
  • söndag 29 april 2018 - lördag 12 maj 2018
2
veckor på sommaren
  • söndag 10 juni 2018 - lördag 23 juni 2018

  • Var? Phnom Penh
  • Placering? Daghem
  • Boende? Gästhus/Hotell

Volontärer vid omsorg&samhällsprojektet i Kambodja målar byggnader vid skola.

Lär dig mer om livet i Kambodja under det här strukturerade tvåveckors programmet.

Hjälp till att lämna ett varaktigt avtryck och arbeta direkt med barn vid ett av många daghem i Phnom Penh, såväl som vid fältarbete i närsamhället.

Ditt volontärarbete kommer att handla om att hjälpa till med att förse de här barnen med en omgivning som stimulerar deras utveckling. Att lära dem grundläggande färdigheter och introducera roliga interaktiva lekar är några saker du kan bli ombedd att göra.

Du kommer också att uppmuntras att göra efterforskningar och ta med eget material och aktiviteter som kan inkludera sport, konsthantverk och music, vilket kommer att ge barnen välbehövlig omväxling och stimuli.

Arbetet kommer även att omfatta närsamhället där du hjälper till att organisera kulturdagar eller kanske målar om en skolbyggnad eller liknande.

Under din tid som volontär i Kambojda bor du tillsammans med övriga volontärer i huvudstaden Phnom Penh, som är en perfekt utgångspunkt för att utforska landet tillsammans. En mängd platser i Kambojda är väl värda ett besök, det världsberömda Angkor Wat i Siem Reap till exempel får absolut inte missas.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲