You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärer behövs i arbetet med återuppbyggnaden efter Tyfonen Haiyan i Filippinerna

Volunteer Typhoon Relief in the Philippines

Efter tyfonen Haiyans härjningar i Filippinerna nyligen ligger stora delar i spillror och som volontär med Projects Abroad har du nu möjlighet att hjälpa till med återuppbyggnaden.

Våra volontärer på plats och vår personal har klarat sig utan skador, dessvärre är inte läget detsamma för de tusentals människor som förlorat anhöriga, hem och möjligheten att försörja sig i områden som Tacloban och delar av norra Cebu där Projects Abroad är verksamma.

För att hjälpa till i områden som drabbats av tyfonen möjliggör vi nu för volontärer att hjälpa till med återuppbyggnad, detta görs genom ett nytt katastrofhjälpsprojekt.

Projektet kommer att fokusera på områden i norra delen av ön Cebu, inklusive Bogo City, Tabogan och San Remigio som alla blivit drabbade av tyfonen.

Huvudmålen med projektet är att återställa utbildningsbyggnader som blivit skadade så att de kan börja fungera igen samt att ta hand om lokala barn vars föräldrar hjälper till med återuppbyggnadsarbetet.

Det kan dröja flera veckor innan skolor och andra byggnader för barnomsorg för hjälp av regeringen eftersom infrastrukturen är skadad. Projects Abroads volontärer hjälper till att överbrygga detta genom reparationer och renoveringar i skolor och daghem samt genom att hjälpa till att ta hand om barn.

Du som volontär kan delta i katastrofhjälpen i Filippinerna omgående men minst i två veckor.

Alla volontärer bor i tillförlitliga värdfamiljer i oskadade hus i Talisay City och får hjälp av vår fulltidsanställda personal på plats.

För mer information om hur du kan bli en del av detta arbete, vänligen kontakta det svenska kontoret på tel: 08 55 924 924 eller info@projects-abroad.se. Ansöker gör du på www.projects-abroad.se.

Tillbaka till nyheter

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲
Feedback
Du verkar intresserad av våra projekt! Har du lust att berätta mer?
Med nöje! Inte just nu tack.