You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Europa

Volontärresor till Europa ger dig möjlighet att lära mer om de fascinerande kulturerna hos våra europeiska grannar. Delta i arkeologiska utgrävningar, praktisera på en lokal tidning, assistera veterinärer under en praktik på en veterinärklinik, eller träna ett lag i Rumänien.

Möjligheterna för volontärresor och volontärarbete är många i Rumänien kanske har du ett specialintresse i arkeologi eller vill se hur förhållandena har utvecklats på de omtalade rumänska barnhemmen? Vad du än bestämmer dig för så kan du räkna med att behovet av hjälp är stort.

Klicka dig vidare för att se dina möjligheter som volontär i Östeuropa och vad du kan göra i Rumänien.

Volontär i södra Italien

Italien är känt som ett fantastiskt semesterland för de flesta. Men under den rådande flyktingkrisen har södra Italien fått uppmärksamhet för andra saker än sina stränder och fina viner.

Här anlöper flyktingar och migranter på daglig basis under sommarhalvåret och myndigheter har inte kapacitet att hantera de stora mängder människor som kommer. Privata initiativ har gått in för att täcka upp där det inte räcker till, och Projects Abroad har ingått samarbete med lokala organisationer för att hjälpa flyktingarna till rätta.

Behovet av volontärer är mycket stort så vill du göra skillnad på plats i flyktingkrisen, hör av dig idag.


Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲