You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontär i Asien

Att vara volontär i Asien är magiskt! Du kan arbeta i skuggan av Himalayas majestätiska berg, vid Thailands vackra stränder, Kambodjas lummiga skogar och spännande metropoler.
Detta är en möjlighet att upptäcka nya kulturer, med alla dess egenheter och överraskande sedvanor. Projects Abroad erbjuder etablerade projekt inom många områden, och vi vet att du har mycket att bidra med.

Genom ditt volontärarbete och din värdfamiljen kommer du helt under huden på kulturen du bor i, och får en inblick i och förståelse för samhället som du aldrig skulle få vid en vanlig semester. Våra projekt i Asien är öppna för alla som är intresserade av att arbeta som volontärer i ett utvecklingsland.

I Asien kan du arbeta vid en mängd olika projekt. Du kan volontära på  daghem och vårdinrättningar, skolor där du håller i engelskalektioner och idrottslag där du hjälper barn att utveckla både kompetens och passion för sport. Du kan arbeta med juridik, mikrofinansiering eller som journalist på en tidning eller radiostation, bo med en nomadisk familj eller arbeta för att bevara viktiga rev och plantera mangroveträd. Även våra praktikplatser är eftertraktade, vilka ger en unik inblick i hur olika yrkesgrupper arbetar i olika delar av Asien. Du kommer definitivt att hitta ett land och ett projekt som passar dig.volontärarbete i Asien

I Asien har Projects Abroad projekt i:Att vara volontär i Asien

Som volontär kommer du att ha gott om möjligheter att utforska det land du befinner dig i. Oavsett om det är weekendresor eller en resa efter avslutad volontärvistelse så hittar du mer än tillräckligt att välja mellan; besök Gobiöknen i Mongoliet eller Himalaya i Nepal, promenader längs kinesiska muren eller uppleva den magiska atmosfären bland uråldriga tempel. Vad du än väljer att göra kommer volontärarbete i Asien ge dig möjlighet att utveckla dina förmågor och vidga dina vyer, samtidigt som du utför meningsfullt arbete.

Din resa börjar här.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲