You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Volontärarbete i Afrika


Volontärarbete i Afrika öppnar dörren till en värld bortanför turiststråken där du får lära känna det verkliga Afrika.

Arbeta tillsammans med eldsjälarna i Ghana som kämpar för mänskliga rättigheter, hjälp oss bevara det fantastiska djurlivet i vårt naturreservat i Botswana, assistera vardagshjältarna i Senegal som hjälper gatubarn. De här projekten är några av det hundratal du kan välja mellan som volontär i Afrika. 

Det kan vara överväldigande att resa till Afrika för första gången. Främmande omgivningar, människor, dofter, språk och kulturer. När du reser som volontär med Projects Abroad så bor du för det allra mesta hos en av våra gästvänliga lokala värdfamiljer. Din nya familj ser till att du har allt du behöver och hjälper dig att anpassa dig till ditt nya 'hem'.

För de allra flesta som volontärarbetar i Afrika så är det början på en livslång kärlek. Och vi kommer inte att bli förvånade om du reser tillbaka igen och igen.Volontärarbete i Afrika

När du inte volontärarbetar så finns det en uppsjö av aktiviteter och sevärdheter i vilket land du än väljer. Från fantastisk safari i Kenya, till Kilimanjaro i Tanzania, och Kapstadens nattliv - du kommer aldrig att behöva ha tråkigt på din fritid i Afrika. 

Du har sex länder att välja mellan när du reser som volontär till Afrika:


Ta kontakt med oss för mer information.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲