You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsvolontär i Vietnam med barn

Översikt

2
veckor på sommaren
  • söndag 14:e juli 2019 - lördag 27:e juli 2019
  • söndag 28:e juli 2019 - lördag 10:e augusti 2019

  • Var? Hanoi
  • Placering? Daghem
  • Krav? Du är mellan 15 och 18 år
  • Boende? Gästhus

Vietnamese children enjoy their meal with two Care volunteers.

Volontärresorna till Vietnam går till Hanoi där du kommer att volontärarbeta tillsammans med andra volontärer i din ålder på ett daghem.

Även om tiden är ganska kort så kommer din upplevelse att bli intensiv med mängder av aktiviteter. Du får chansen att lära känna en ny kultur och lära känna många nya människor. Tillsammans med de andra volontärerna bor  du i ett gästhus eller vandrarhem i närheten av ditt volontärarbete.

Tillsammans med de andra volontärerna hjälper du till på lektioner och organiserar aktiviteter som bild, pyssel eller idott. Som volontär kommer du också att bli involverad i att måla och dekorera vilket förstås betyder mycket för barnens miljö.

Vår personal på plats tar hand om all planering och är med på alla aktiviteter både på dag - och kvällstid. Under helgens utflykt är de förstås också med, allt för att du ska känna dig trygg och säker.

Vietnam har en lång och ofta våldsam historia och under helgen får du och de andra volontärerna lära er mer om den genom en utflykt till landsbygden utanför Hanoi.

Projects Abroad erbjuder säkra, trygga och meningsfulla volontärresor för ungdomar med egen kvalificerad och erfaren personal på plats.

Läs om våra volontärers framgånger under 2017 i föregående års High School Specials Report.

Berätta för dina kompisar om den här sidan:

Tillbaka till toppen ▲